ATP
Έφυγε και ο Becker από την ομάδα του Rune!

 
Έφυγε και ο Becker από την ομάδα του Rune!
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 - 20:53

Λίγες μέρες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Severin Luthi, που δεν κράτησε ούτε 2 μήνες, ο Holger Rune χωρίζει τους δρόμους του και με τον δεύτερο "super coach" που είχε στην ομάδα του, τον Boris Becker.

Ο Becker ήταν εκείνος που γνωστοποίησε την είδηση, εξηγώντας πως δεν θα είναι σε θέση να αφιερώσει στον Rune τον χρόνο που χρειαζόταν.

"Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με στόχο να προκριθούμε στο ATP Finals, αλλά για να μπορέσει αυτή η συνεργασία να είναι πετυχημένη, χρειάζεται να είμαι διαθέσιμος για πολύ περισσότερο χρόνο απ' ότι μπορώ. Λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, δεν μπορώ να δώσω στον Holger αυτό που θέλει. Του εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι πάντα ο μεγαλύτερος θαυμαστής του. Πραγματικά εκτίμησα το ταξίδι μου μαζί του", έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Γερμανός θρύλος.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες το ίδιο συνέβη και με τον Severin Luthi, που έλυσε τη συνεργασία του με τον Rune επειδή δεν μπορούσε να τον ακολοουθήσει σε κάποια τουρνουά που τον ήθελε μαζί. Ο Ελβετός μάλιστα, επί πολλά χρόνια προπονητής του Roger Federer, δεν βρισκόταν ούτε 2 μήνες στην ομάδα του 20χρονου.

Ο Becker από την πλευρά του ξεκίνησε να δουλεύει με τον Rune τον περασμένο Οκτώβριο, με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο ATP Finals για αρχή, κάτι που πέτυχε. Αυτή τη στιγμή, μόνο ο Kenneth Carlsen έχει μείνει στην ομάδα του Δανού, που είναι πολύ πιθανό να αναζητήσει άμεσα έναν αντικαταστάτη για τον Becker.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots