WTA
Σάκκαρη στο ΤΝ: "Είχα δύσκολη νύχτα - έπαιξε καλύτερα από μένα"

 
Σάκκαρη στο ΤΝ: "Είχα δύσκολη νύχτα - έπαιξε καλύτερα από μένα"
© Jimmie48/WTA
tennisnews team Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 16:04

Η Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη νύχτα χθες και αυτό της δυσκόλεψε το έργο σήμερα με την Beatriz Haddad Maia, δεν έψαχνε όμως για δικαιολογίες, δίνοντας τα εύσημα στην αντίπαλη παίκτρια. Το καλό κλίμα στη νέα της προπονητική ομάδα και ο μεγάλος στόχος για το υπόλοιπο της χωμάτινης σεζόν.

Παρά τον αποκλεισμό της από το Mutua Madrid Open και την απογοήτευση που υπήρχε, η Μαρία Σάκκαρη όπως πάντα παρουσιάστηκε χαμογελαστή στη μικτή ζώνη μετά το ματς, για να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Εκεί τη συναντήσαμε και εμείς, που τη ρωτήσαμε για το παιχνίδι και το τι δεν πήγε καλά. Όπως εξομολογήθηκε, είχε μια πολύ δύσκολη νύχτα χθες, ωστόσο δεν ήθελε να επεκταθεί, ούτε να το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία για την ήττα.

"Είχα μια πολύ δύσκολη νύχτα, δεν αισθανόμουν καθόλου καλά. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα σήμερα στο γήπεδο να είμαι ο εαυτός μου. Δεν είχα την ενέργεια που θα έπρεπε να έχω. Παρόλα αυτά νομίζω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα - υπό αυτές τις συνθήκες, γιατί συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς δεν συγκρίνεται. Αλλά ναι, ήταν λίγο δύσκολο για μένα", είπε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ξεκίνησε το τουρνουά με δυο πολύ καλές και straight sets νίκες επί των Vekic και Stephens.

Τη ρωτήσαμε και για το πολύ κλίμα που φαίνεται να υπάρχει στη νέα της ομάδα, που αποτελείται από τον έμπειρο προπονητή, David Witt, και τον hitting partner, Julien Cagnina.

"Είχε έρθει η ώρα για μια αλλαγή και αυτή η αλλαγή σίγουρα έχει γίνει για το καλύτερο. Όντως έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και γενικότερα θεωρώ ότι ο προπονητής αυτός μου ταιριάζει πάρα πολύ. Έχει μεγάλη εμπειρία, μου αρέσει να δουλεύω μαζί του και το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Νομίζω ότι μπορούμε να χτίσουμε πάνω σ' αυτό, ήδη έχει φανεί μεγάλη διαφορά."

Τέλος, για τους στόχους της για το υπόλοιπο της χωμάτινης σεζόν, μας είπε: "Σίγουρα μια καλή πορεία στη Ρώμη, όσο πιο καλή γίνεται. Ο μεγάλος στόχος είναι το Roland Garros, θα ήθελα πολύ να τα πάω καλά σε ένα Grand Slam μετά από καιρό."

Η Μαρία θα πάρει δυο μέρες ρεπό για να ξεκουραστεί, όπως είπε, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Monte-Carlo για να συνεχίσει τις προπονήσεις στο χώμα. Εκεί πιθανότατα θα είναι και ο David Witt, με τον οποίο θα πετάξουν μαζί στη Ρώμη σε μια περίπου εβδομάδα.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots