ATP
Τέλος συνεργασίας για Rune και Luthi μετά από 2 μήνες!

 
Τέλος συνεργασίας για Rune και Luthi μετά από 2 μήνες!
© David Gray/Ritzau Scanpix
tn team Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 9:34

Η συνεργασία του Holger Rune με τον Severin Luthi δεν κράτησε ούτε για δυο μήνες, με τον πρώην προπονητή του Roger Federer να μη συνεχίζει στην ομάδα του νεαρού Δανού τενίστα.

Ο Rune είχε τραντάξει τα νερά λιγότερο από 2 μήνε πριν, όταν ανακοίνωσε πως εκτός από τον Boris Becker θα έχει στην ομάδα του και τον Severin Luthi, τον επί 15 χρόνια προπονητή του Roger Federer (2007-2022).

Τελικά η συνεργασία αυτή δεν ευδοκίμησε, με τον Ελβετό τεχνικό να μη συνεχίζει στην ομάδα του 20χρονου Δανού τενίστα.

"Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον Severin, δεν μπορούσε να ταξιδέψει μαζί μας για μερικές εβδομάδες και δεν μπορούσε να προσφέρει τη συνέπεια που ήθελε ο γιος μου", εξήγησε η Aneke, μητέρα και ατζέντης του Rune, στη δανέζικη ηλεκτρονική εφημερίδα Ekstrabladet.

Ανακοίνωσε επίσης πως έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης για τη θέση του Luthi και θα είναι ο επίσης Δανός Kenneth Carlsen, που ως τενίστας είχε φτάσει στο Νο.41 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και ως προπονητής είχε εργαστεί ως captain στην ομάδα της Δανίας στο Davis Cup.

"Από την preseason είχαμε σκεφτεί τον Kenneth για μέλος της ομάδας, επομένως ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Holger και τον γνωρίζει καλά", είπε η Aneke Rune.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots