ATP
13 σερί νίκες στη Μαδρίτη ο Alcaraz (vids)

 
13 σερί νίκες στη Μαδρίτη ο Alcaraz (vids)
© Mutua Madrid Open
tn team Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 18:48

Τη 13η διαδοχική νίκη του στη Μαδρίτη πανηγύρισε ο Carlos Alcaraz, ο οποίος πήρε με μια καθαρή νίκη την πρόκριση για τους "16" καλύτερους του Mutua Madrid Open.

Ο Alcaraz συνεχίζει να κινείται σε τροχιά "three-peat" στη Μαδρίτη και με νέα straight sets νίκη, με 6-3, 6-3 επί του Thiago Wild, εξασφάλισε την παρουσία του στον 4ο γύρο του σημαντικότερου τουρνουά της πατρίδας του.

Ο νεαρός Ισπανός, ο οποίος έχει τα 21α του γενέθλια την ημέρα του τελικού της διοργάνωσης, έμεινε 75 μόνο λεπτά στο Manolo Santana σήμερα, πραγματοποιώντας μια σαρωτική νίκη.

Κέρδισε τους 27 από τους 31 πόντους στα πρώτα του σερβίς, δεν απειλήθηκε με break point σε κανένα του service game του μέχρι και το 6-3, 5-0, ενώ "έσπασε" 4 φορές το σερβίς του Βραζιλιάνου. Ο Wild πάλεψε στο τέλος, κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά στο 2ο σετ και να μειώσει σε 5-3, αλλά ο Alcaraz έκλεισε τελικά το ματς τη 2η φορά που σέρβιρε για τη νίκη και προκρίθηκε την επόμενη φάση.

Στον 4ο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης, ο Alcaraz θα αντιμετωπίσει τον Jan-Lennard Struff, τον οποίο είχε κερδίσει στον περσινό τελικό.

Ο Γερμανός συνεχίζει και φέτος να παίζει πολύ καλά στα γήπεδα του Caja Magica, για να αποκλείσει νωρίτερα το Νο.13 του ταμπλό, Ugo Humbert, με 7-5, 6-4. Αυτή ήταν η 7η νίκη του στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις του στη Μαδρίτη.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots