ATP
Ακάθεκτος ο Sinner, με Rune στην 8άδα (vids)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 20:41

O Jannik Sinner κέρδισε χωρίς πρόβλημα και τον Jan-Lennard Struff για να φτάσει τις 24 νίκες σε 25 αγώνες στη σεζόν. Στα προημιτελικά θα συναντήσει τον Holger Rune, που έσωσε 2 match points και συνολικά έπαιξε σχεδόν 5 ώρες τένις σήμερα!

O Sinner συνεχίζει τα εντυπωσιακά του σερί και στο χώμα, επικρατώντας του Struff με 6-4, 6-2, για να φτάσει τις 8 νίκες στη σειρά και τις 27 νίκες στους 28 τελευταίους του αγώνες.

Ο 22χρονος Ιταλός, πρωταθλητής στο Australian Open και στο Miami Open φέτος, αν και έκανε κάποια ασυνήθιστα λάθη στο 1ο σετ, κατάφερε να το κερδίσει στα 10 games, ενώ μετά το break που έκανε στο τέλος του 1ου σετ κυριάρχησε στο 2ο, για να κλείσει τον αγώνα κερδίζοντας τα 9 από τα 11 τελευταία games του.

Για 3η διαδοχική χρονιά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters, με το καλύτερο αποτέλεσμά του να είναι η πορεία έως τα ημιτελικά της περσινής διοργάνωσης.

Για να την επαναλάβει, θα πρέπει να κερδίσει αύριο τον Holger Rune.

Ο 20χρονος Δανός κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά και σήμερα είχε μια πολύ δύσκολη μέρα στα γήπεδα του Monte-Carlo, έφερε όμως εις πέρας τη διπλή αποστολή του.

Πρώτα κέρδισε τον εξ αναβολής αγώνα του με τον Sumit Nagal, ένα παιχνίδι που είχε διακοπεί στις αρχές του 2ου σετ χθες, με τον Rune τελικά να το κερδίζει πολύ δύσκολα με 6-3, 3-6, 6-2.

Έτσι, ο Rune χρειάστηκε να δώσει πρακτικά δυο γεμάτα ματς σήμερα, αφού με μόνο μερικά λεπτά κενό αντιμετώπισε τον Grigor Dimitrov, με τον οποίο μονομάχησε σε μια τεράστια μάχη 3,5 ωρών, για να φτάσει τελικά στη νίκη με 7-6 (9), 3-6, 7-6 (2).

Σχεδόν 5 ώρες έμεινε συνολικά στο court σήμερα ο Rune, ο οποίος έσωσε και 2 match points στο 5-6 στο 3ο σετ.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots