ATP
Αυτός θα είναι ο προπονητής του Rune

 
Αυτός θα είναι ο προπονητής του Rune
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 9:12

Μετά το σχεδόν παράλληλο "διαζύγιο" με τους Boris Becker και Severin Luthi, ο Holger Rune σταματάει για την ώρα να αναζητάει για "super coach".

Ανταυτού, ο Rune θα κρατήσει στην ομάδα του τον Kenneth Carlsen, έναν προπονητή που γνωρίζει καλά και έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν μαζί του.

Είχε προσλάβει τον Carlsen μετά την αποχώρηση του Luthi και τελικά θα μείνει μόνο με εκείνον, όπως είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη Δανία.

"Ο Kenneth και εγώ γνωριζόμαστε πολύ καλά εδώ και καιρό. Είναι εκπληκτικό που τον έχω στο πλευρό μου και μπορώ να επιβεβαιώσω πως θα είναι μόνιμο μέλος της ομάδας μου. Το πλάνο είναι να συνεχίσω μαζί του στο μέλλον. Είναι σπουδαίος προπονητής και νιώθω πολύ άνετα όταν είμαι μαζί του στο court", είπε ο Rune.

Θυμίζουμε πως τόσο ο Luthi, όσο και ο Becker, αποχώρησαν από το τιμ του νεαρού Δανού λόγω χρόνου, καθώς αμφότεροι ήθελαν να δουλέψουν περιστασιακά μαζί του ενώ εκείνος έψαχνε κάποιον που θα μπορεί να ταξιδεύει μαζί του παντού. Αυτό φαίνεται πως θα κάνει ο Carlsen και για την ώρα ο Rune σταματάει την αναζήτηση κάποιου "super coach".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots