ATP
Ξέσπασε προς τους Βρετανούς φιλάθλους ο Djokovic: "Σκάστε!" (vid)

 
Ξέσπασε προς τους Βρετανούς φιλάθλους ο Djokovic: "Σκάστε!" (vid)
© Rolex Paris Masters
tn team Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 - 9:42

O Novak Djokovic δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά των Βρετανών φιλάθλων στο tie της Σερβίας με τη Μεγάλη Βρετανία για το Davis Cup και ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα του.

Ο κάτοχος 24 Grand Slam τίτλων, ο οποίος κέρδισε τον Cameron Norrie με 2-0 σετ και έστειλε τη Σερβία στα ημιτελικά του Davis Cup, τα είχε μαζεμένα στους Βρετανούς φιλάθλους και στην "καυτή" ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Ορισμένοι απ' αυτούς, χτυπούσαν εσκεμμένα τα τύμπανά τους σε ακατάλληλες στιγμές για να εκνευρίσουν τους Σέρβους παίκτες και ο Djokovic ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα του, λέγοντας όταν πήρε το μικρόφωνο για την καθιερωμένη σύντομη on-court συνέντευξη: "Να μάθετε να σέβεστε τους παίκτες, να μάθετε να συμπεριφέρεστε".

Οι φίλαθλοι εξαγριώθηκαν και άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον 36χρονο Σέρβο τενίστα και να χτυπούν ξανά τα τύμπανά τους: "Όχι, εσείς να σκάσετε... να κάνετε ησυχία!" πρόσθεσε εκείνος.

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου του Novak, συζητήθηκε φυσικά και το θέμα των φιλάθλων: "Είναι Davis Cup και είναι φυσιολογικό κάποιες φορές να ξεπερνούν τα όρια, αλλά πάνω στην ένταση της στιγμής αντιδράς και εσύ και δεν επιτρέπεις τέτοια συμπεριφορά. Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά εγώ θα απαντήσω. Προσπαθούσα να μιλήσω και εκείνοι επίτηδες χτυπούσαν τα τύμπανα για να μην μιλάω και προσπαθούσαν να με εκνευρίσουν σε όλο το ματς. Έτσι, είχαμε μια μικρή κουβέντα στο τέλος", είπε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου.

Στον δεύτερο ημιτελικό, που θα γίνει το Σάββατο στη Μάλαγα, η Σερβία του Djokovic θα αντιμετωπίσει την Ιταλία του Jannik Sinner. Ο άλλος ημιτελικός, μεταξύ της Αυστραλίας και της Φινλανδίας, θα γίνει σήμερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots