ATP
Έχασε και από τον Cecchinato o Thiem (vids)

 
Marco Cecchinato
Marco Cecchinato © Gonet Geneva Open
tn team Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 - 23:22

O Dominic Thiem γνώρισε την 6η διαδοχική ήττα του μετά από την επιστροφή του στο tour και θα πάει στο Roland Garros χωρίς να έχει πετύχει νίκη.

Πριν από 4 χρόνια, ο Thiem είχε κερδίσει τον Marco Cecchinato στα ημιτελικά του Roland Garros. Αυτή τη φορά οι δυο παίκτες συναντήθηκαν για τον 1ο γύρο του 250αριού στη Γενεύη και ο Ιταλός πήρε τη ρεβάνς, επικρατώντας του 2 φορές φιναλίστ του Roland Garros με 6-3, 6-4.

Ο 29χρονος Ιταλός, Νο.134 στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε στο ταμπλό του Geneva Open μέσα από τα προκριματικά. Σήμερα πέτυχε την 3η του νίκη, 1η απέναντι στον Thiem, κάνοντας ένα break σε κάθε σετ στο σερβίς του Αυστριακού. Στο δικό του σερβίς, ο Cecchinato έσβησε και τα 7 break points που αντιμετώπισε.

Αυτή ήταν η 6η διαδοχική ήττα για τον Thiem, που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει νίκη από τότε που επέστρεψε στη δράση, ενώ συνολικά μετράει 10 διαδοχικές ήττες στις 2 τελευταίες σεζόν. Η τελευταία του νίκη ήταν στη Ρώμη, ακριβώς πριν από ένα χρόνο.

Ο Thiem έχει πέσει στο Νο.194 της παγκόσμιας κατάταξης και θα πάει στο Παρίσι για το Roland Garros χωρίς να έχει πετύχει νίκη στη χρονιά.

Ο Cecchinato θα παίξει στον 2ο γύρο της Γενεύης με τον Kamil Majchrzak, που κέρδισε χθες τον Alexander Bublik με 6-1, 6-7 (4), 6-3.

Σε άλλες αναμετρήσεις που έγιναν σήμερα, ο Richard Gasquet επιβλήθηκε του John Millman με 6-3, 6-1 και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Daniil Medvedev στο τουρνουά.

Ο Ilya Ivashka επικράτησε του Marcos Giron με 4-6, 6-3, 6-2 και θα παίξει με τον Denis Shapovalov στον 2ο γύρο. Ο Benoit Paire κέρδισε μετά από 2 ώρες και 8 λεπτά μάχης τον Emil Ruusuvuori με 7-5, 5-7, 6-4 και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Casper Ruud, ενώ ο Federico Delbonis επιβλήθηκε του Ricardas Berankis με 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots