ATP
O Paire δέχτηκε απειλές μέσα στον αγώνα: "Ποιος νομίζεις ότι είσαι και μου μιλάς έτσι;" (vid)

 
O Paire δέχτηκε απειλές μέσα στον αγώνα: "Ποιος νομίζεις ότι είσαι και μου μιλάς έτσι;" (vid)
tn team Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 - 13:17

Έχει παραγίνει το φαινόμενο των απειλών κατά των παικτών για χαμένα στοιχήματα, με τον Benoit Paire να αντιμετωπίζει και δια ζώσης ένα τέτοιο άτομο, στην τελευταία του αναμέτρηση στο Μονπελιέ.

Ο Paire δέχτηκε απειλές στο 3ο game της αναμέτρησής του με τον Harold Mayot στο Μονπελιέ και δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια, πλησιάζοντας τον θεατή για να του ζητήσει το λόγο.

"Αν είναι να μου λες για το στοίχημα, τότε πρέπει να σταματήσεις να μου μιλάς. Τι μετά το ματς; Ποιος νομίζεις ότι είσαι για να μου μιλάς έτσι;" ακούστηκε να λέει ο 34χρονος Γάλλος τενίστας.

Λίγο αργότερα, ο Paire έδειξε στον διαιτητή τον άνδρα που τον απείλησε: "Είναι εκεί, με απειλεί, δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό", είπε ο Γάλλος και ο διαιτητής του επιβεβαίωσε πως θα τον απομακρύνουν από το γήπεδο.


Για την ιστορία, ο Paire ηττήθηκε από τον 21χρονο Mayot στον 2ο γύρο του Open Sud de France με 6-1, 6-4, παρότι είχε ξεκινήσει πολύ καλά το τουρνουά, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τον Andy Murray με 2-6, 7-6 (5), 6-3.

Ο Mayot από τη μεριά του θα έχει τη δυνατότητα να παίξει σε έναν προημιτελικό ΑΤΡ διοργάνωσης, ενάντια είτε στον Felix Auger-Aliassime, Νο.3 στο ταμπλό, είτε τον επίσης 21χρονο Arthur Cazaux, που πρόσφατα εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots