ATP
Έξαλλος ο Medvedev με τους διαιτητές: "Open your freaking eyes" (vid)

 
Έξαλλος ο Medvedev με τους διαιτητές: "Open your freaking eyes" (vid)
tn team Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 14:46

Ο Daniil Medvedev είχε ένα άγριο ξέσπασμα μετά το break που υπέστη στο τέλος του 2ου σετ της αναμέτρησής του με τον Karen Khachanov, τα έβαλε με τους διαιτητές, ενώ δέχτηκε και point penalty για το επόμενο game!

Για μια ακόμα φορά βγήκε εκτός εαυτού ο Medvedev, ο οποίος ηττήθηκε από τον Khachanov με 6-3, 7-5 στον 3ο γύρο του Monte-Carlo Masters.

Το 2ο σετ ήταν πιο αμφίρροπο από το 1ο, με τον Medvedev να χάνει set point στο 10ο game για το 6-4. Στο αμέσως επόμενο game, σύμφωνα με τον ίδιο, οι διαιτητές του στέρησαν έναν πόντο, καθώς το χτύπημα του Khachanov ήταν άουτ, αλλά ο Medvedev συνέχισε τον πόντο.

Αντί για 30-30 έγινε το 15-40 και στον επόμενο πόντο έκανε και διπλό λάθος ο Medvedev, ο οποίος πέταξε με δύναμη τη ρακέτα του στις διαφημιστικές πινακίδες και δέχτηκε code violation.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από τον Ρώσο προς τον διαιτητή Carlos Bernardes και τον supervisor Cedric Mourier, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι δική του δουλειά να σταματάει πόντους και να παίρνει αποφάσεις.

 

"Ανοίξτε τα μάτια σας!" φώναξε στο τέλος ο Medvedev, απευθυνόμενος γενικά στους διαιτητές. Θυμίζουμε πως είχε παράπονα από τη διαιτησία και στη χθεσινή του αναμέτρηση στο Monte-Carlo.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά πάντως, το ξέσπασμα του Medvedev είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί και νέο code violation, το οποίο ισοδυναμούσε με point penalty σ' αυτό το σημείο. Συνεπώς ξεκίνησε το επόμενο game από το 15-0 και τελικά αποκλείστηκε πρόσωρα από το τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots