ATP
O Khachanov έβγαλε εκτός τον Medvedev! (vid)

 
O Khachanov έβγαλε εκτός τον Medvedev! (vid)
© Monte-Carlo Masters
tn team Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 14:05

Ο Karen Khachanov έδειξε στον Daniil Medvedev την πόρτα της εξόδου πολύ νωρίς στο Monte-Carlo, για να πάρει ένα από τα πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μόλις στη δεύτερη αναμέτρησή του στο τουρνουά, ο Medvedev γνώρισε την ήττα από τον Khachanov με 6-3, 7-5 κι έτσι θα μείνει εκτός προημιτελικών στο Monte-Carlo Masters.

Οι δυο παίκτες αντάλλαξαν από 2 break στα 4 πρώτα games της αναμέτρησης, με τον Khachanov να κάνει και ένα 3ο break σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, για να περάσει μπροστά με 5-3 στο 1ο σετ και τελικά να το κλείσει στο επόμενο game.

Στο 2ο σετ ο Medvedev είχε μια ευκαιρία για να κάνει το 6-4 και να δώσει παράταση στο ματς, ωστόσο ο Khachanov έσβησε στο σερβίς του το set point που αντιμετώπισε και ισοφάρισε σε 5-5.

Στο επόμενο game τελικά έκανε το break o Khachanov, ο οποίος είχε περισσότερες ευκαιρίες και σ' αυτό το σετ, για να περάσει μπροστά με 6-5 και να "κλειδώσει" τη νίκη στο 12ο game (7-5), έπειτα από 1 ώρα και 54 λεπτά παιχνιδιού.

Ήταν μόλις η 2η νίκη του Khachanov επί του Medvedev σε 7 αναμετρήσεις (2-5), με τον 27χρονο Ρώσο, Νο.15 στο ταμπλό, να προκρίνεται μόλις στον 2ο προημιτελικό του σε Masters στο χώμα, μετά την περσινή πορεία του έως τα προημιτελικά της Μαδρίτης.

Αύριο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Alexander Zverev και Στέφανου Τσιτσιπά, που θα αναμετρηθούν σε λίγα λεπτά στο Court des Princes.

Λίγο νωρίτερα, στα προημιτελικά μπήκε και ο Alex De Minaur, που κέρδισε τον Alexei Popyrin με 6-3, 6-4 και θα περιμένει τον Novak Djokovic, που αργότερα θα παίξει με τον Lorenzo Musetti.

Ολοκληρώθηκε και ο αγώνας του Grigor Dimitrov με τον Miomir Kecmanovic που εκκρεμούσε από τον 2ο γύρο, με τον Βούλγαρο να φτάνει στη νίκη με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots