ATP
Medvedev σε διαιτητή: "Είστε τυφλοί δεν βλέπετε τίποτα" (vids)

 
Medvedev σε διαιτητή: "Είστε τυφλοί δεν βλέπετε τίποτα" (vids)
tn team Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 8:51

Παρότι τα πήγε πολύ καλά στην πρώτη του αναμέτρηση για φέτος στο χώμα, δεν έλειψε ο εκνευρισμός από τον Daniil Medvedev, που μετά από διαφωνία του με τον Mohamed Lahyani έχασε τελείως την ψυχραιμία του και του επιτέθηκε λεκτικά, ενώ παραλίγο να γκρεμίσει και το στέγαστρο!

Τένις στο χώμα και εκνευρισμός είναι αλληλένδετες έννοιες για τον Medvedev, που στο 2ο σετ της αναμέτρησής του με τον Gael Monfils έβγαλε πολλά νεύρα, μετά από ένα λάθος του διαιτητή Mohamed Lahyani, που έδωσε μέσα ένα χτύπημα του Γάλλου.

Λίγο μετά υπέστη και το break o Medvedev, μένοντας πίσω με 1-3. Στο επόμενο διάλειμμα, όταν πια ήταν πίσω με 1-4, ο Ρώσος ξέσπασε στον Lahyani, ενώ χτύπησε και το στέγαστρο πάνω από το κεφάλι του, που λίγο έλειψε να το γκρεμίσει!

"Δεν βλέπετε τίποτα, είστε τυφλοί" είπε ο Medvedev "τσουβαλιάζοντας" όλους τους διαιτητές και μη δεχόμενος την απολογία του Lahyani, που του είπε ότι μπορεί να έκανε λάθος και του ζητάει συγγνώμη γι' αυτό.

Ο Medvedev πάντως ανέτρεψε το 2ο σετ, κέρδισε τον Monfils με 6-2, 6-4 και μετά το τέλος του ματς είχε τη διάθεση να αστειευτεί με το συμβάν, γράφοντας στην τηλεοπτική κάμερα: "μέσα ή έξω;;;"

Σήμερα ο Medvedev θα αντιμετωπίσει στις 12:00 το μεσημέρι τον Karen Khachanov, για μια θέση στα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots