ATP
Έκλεισε θέση στη 16άδα ο Sinner (vid)

 
Έκλεισε θέση στη 16άδα ο Sinner (vid)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 22:53

Την 26η φετινή νίκη του (26-2) πέτυχε ο Jannik Sinner, ο οποίος υπερκέρασε και το εμπόδιο του Pavel Kotov χωρίς να απωλέσει σετ.

Η βραδιά δεν ήταν και τόσο εύκολη για τον Ιταλό, ιδιαίτερα στο 2ο σετ, κατάφερε όμως να αποφύγει το επιπλέον σετ και να κερδίσει τον Kotov με 6-2, 7-5.

Παρότι κέρδισε εύκολα το 1ο σετ, ο Sinner έχασε 2 φορές το σερβίς του από τον Kotov, με τα πρώτα 5 games να περιέχουν 4 break! Ο Ρώσος ωστόσο δεν κράτησε ούτε μια φορά το δικό του σερβίς και μόλις άρχισε να βρίσκει ρυθμό στο δικό του, τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για τον Sinner που πήρε το σετ με 6-2.

Στο 2ο σετ ο Kotov έκανε από νωρίς το break, διατηρήθηκε μπροστά μέχρι και το 5-3 και είχε ένα set point για το 6-3. Ο Sinner το έσβησε, κράτησε το σερβίς του για το 5-4 και έκανε και το break back στη συνέχεια, για να ισοφαρίσει. Μετά από μάχη στο 12ο game και 3 χαμένα match points, ο Sinner έκανε τελικά και δεύτερο συνεχόμενο break, για να κλείσει το σετ με 7-5 και να "κλειδώσει" τη νίκη χωρίς να χρειαστεί να παίξει άλλο σετ.

Αυτή ήταν η 26η νίκη σε 28 αναμετρήσεις για τον Sinner, που δεν θα μπορούσε να λείπει από τον 4ο γύρο της Μαδρίτης.

Αύριο θα διεκδικήσει και τη θέση του στα προημιτελικά, αντιμετωπίζοντας τον Karen Khachanov, που απέκλεισε τον Flavio Cobolli με 7-5, 6-4.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots