ATP
Αποκλεισμός από το 6-0 για τον Ruud στη Ρώμη! (vid)

 
Αποκλεισμός από το 6-0 για τον Ruud στη Ρώμη! (vid)
© Barcelona Open
tn team Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 - 21:30

Πρόωρα αποχαιρέτησε το Masters της Ρώμης ο Casper Ruud, ο οποίος υπέστη τη δεύτερη διαδοχική ήττα του - ενώ είχε κερδίσει το 1ο σετ με 6-0!

Μετά τις δυο εξαιρετικές εβδομάδες σε Monte-Carlo και Βαρκελώνη, όπου ήταν φιναλίστ και πρωταθλητής αντίστοιχα, η χωμάτινη σεζόν δεν συνεχίζεται εξίσου καλά για τον Casper Ruud.

Ο 25χρονος Νορβηγός υπέστη σήμερα τη δεύτερη διαδοχική ήττα του, από τον Miomir Kecmanovic με 0-6, 6-4, 6-4, για να μείνει εκτός από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι στη Ρώμη.

Ο Ruud, ο οποίος είχε χάσει από τον Felix Auger-Aliassime στη Μαδρίτη στον 4ο γύρο, ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του για το τουρνουά και δεν έχασε ούτε ένα game στο 1ο σετ, το οποίο έκλεισε μετά από μισή ώρα!

Στο 2ο σετ προηγήθηκε με 2-1, αργότερα έμεινε πίσω με 2-4 αλλά ισοφάρισε σε 4-4 και τελικά υπέστη ένα ακόμα break, για να το χάσει με 4-6.

Στο αποφασιστικό σετ ένα break μόνο έκανε τη διαφορά και το έκανε ο Σέρβος στο 7ο game, για να προηγηθεί με 4-3. Στο επόμενο game o Kecmanovic έσωσε 2 break points, για να κάνει το 5-3 και στο 10ο κράτησε ευκολότερα το σερβίς του, για να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή σε 2 ώρες και 19 λεπτά.

Ο Kecmanovic ζευγάρωσε τις νίκες του στη Ρώμη, αφού είχε κερδίσει και τον Brandon Nakashima στον 1ο γύρο. Στη φάση των "32" θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Thiago Monteiro, που μετά την καλή πορεία του στη Μαδρίτη παίζει καλά και στη Ρώμη. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε από τα προκριματικά και σήμερα πέτυχε την 4η διαδοχική νίκη του, επί του Jordan Thompson, με 6-1, 6-3.

Τις καλές εμφανίσεις του συνεχίζει και ο Taylor Fritz, ο οποίος επιβλήθηκε του Fabio Fognini με 6-3, 6-4 και έκλεισε μια αμερικάνικη μάχη με τον Sebastian Korda στον 3ο γύρο. Ο τελευταίος επικράτησε του Flavio Cobolli με 7-6 (6), 4-6, 6-4.

Τέλος, ο Karen Khachanov απέκλεισε τον Alexander Shevchenko με 6-4, 6-4 και θα παίξει στον 3ο γύρο με τον Francisco Cerundolo, που κέρδισε με τη σειρά του τον Matteo Gigante με 6-1, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots