Ένας προημιτελικός και ένας ημιτελικός για τον Αζωίδη στο Monastir

 
Ένας προημιτελικός και ένας ημιτελικός για τον Αζωίδη στο Monastir
tennisnews team Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 21:26

Ο Δημήτρης Αζωίδης ολοκλήρωσε την πολύ καλή εβδομάδα του στο Monastir της Τυνησίας, παίζοντας σε έναν ημιτελικό και έναν προημιτελικό στο τουρνουά 15.000 δολαρίων της ITF.

Ο Αζωίδης πανηγύρισε 2 νίκες στο μονό του χωμάτινου τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF, για να φτάσει έως τους "8" καλύτερους.

Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Γάλλο qualifier Hugo Soares με 6-3, 6-4, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Ισπανό Ignasi Forcano με 6-1, 6-4.

Στα προημιτελικά έπαιξε με τον Νοτιαφρικανό Kris Van Wyk, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.409 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, απέναντι στον οποίο στάθηκε πολύ καλά, ειδικά στο 1ο σετ, παρά την ήττα τελικά με 7-5, 6-1.

Στο διπλό ο Αζωίδης μοιράστηκε το court με τον καλό του φίλο Μέλιο Ευσταθίου, που εκπροσωπεί την Κύπρο. Οι δυο τους κέρδισαν τους Corban Crowther και Tai Leonard Sach με 6-2, 6-3, καθώς και τους Tauheed Browning και Takuya Kumasaka με 6-2, 6-3, για να μπουν στα ημιτελικά. Εκεί ηττήθηκαν από τους Νο.2 του ταμπλό σήμερα, Aleksandr Lobanov και Alexey Nesterov, με 6-3, 6-0.

Ο Ευσταθίου έκανε μεγάλη νίκη σήμερα στα προημιτελικά του μονού ενάντια στον Γερμανό Max Wiskandt, Νο.7 στο ταμπλό, με 2-6, 6-4, 6-3. Προκρίθηκε έτσι στα ημιτελικά και θα παίξει κι αύριο, απέναντι στον Ιάπωνα Kumasaka, Νο.5 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots