WTA
Χάνει όλη τη χωμάτινη σεζόν η Pegula

 
Χάνει όλη τη χωμάτινη σεζόν η Pegula
© Jimmie48/WTA
tn team Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 - 19:52

H Jessica Pegula ανακοίνωσε πως πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Roland Garros, χάνοντας ολόκληρη τη χωμάτινη σεζόν.

Παρότι είναι πλέον καλά, όπως έγραψε, η Αμερικανίδα τενίστρια δεν θα είναι έγκαιρα έτοιμη για το παρισινό Grand Slam, όπως ανακοίνωσε στο Instagram της.

"Θα χάσω τη Ρώμη και πιθανότατα και το Roland Garros. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά, αλλά χρειάζομαι δουλειά για να επιστρέψω και αυτή τη στιγμή πηγαίνω με ρυθμούς σαλιγκαριού", έγραψε αφήνοντας και μερικά γέλια μέσω emoji η Αμερικανίδα τενίστρια, στο story που ανέβασε.

Θυμίζουμε πως η Pegula, η οποία συνεχίζει να είναι στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε χάσει τα 1000άρια του Φεβρουαρίου στη Μέση Ανατολή εξαιτίας τραυματισμού στο σβέρκο της. Επέστρεψε στα αμερικάνικα Masters του Μαρτίου, ενώ έπαιξε και στο χωμάτινο 500άρι του Τσάρλεστον την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, όμως ένα πισωγύρισμα με τον τραυματισμό της την ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή της απ' όλα τα υπόλοιπα χωμάτινα τουρνουά.

Από το Roland Garros επισήμως δεν έχει αποσυρθεί, όμως προς εκεί οδεύει, που σημαίνει πως θα τη δούμε ξανά πιθανότατα να παίζει στο γρασίδι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots