Ημιτελικά στο Ηράκλειο Θάνος και Σακελλαρίδη

 
O Αριστοτέλης Θάνος
O Αριστοτέλης Θάνος @p.diakrousis
tn team Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 21:20

Ο Αριστοτέλης Θάνος και η Σαπφώ Σακελλαρίδη προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο. Η Σακελλαρίδη προκρίθηκε και στον τελικό του διπλού.

Ο Αριστοτέλης Θάνος πήρε τη νίκη στο ελληνικό ντέρμπι των προημιτελικών, επικρατώντας του συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα των ανδρών και στο διπλό σ' αυτό το τουρνουά, Γιάννη Ξυλά, με 6-4, 6-3.

Προκρίθηκε έτσι στην ημιτελική φάση του μονού του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF, που γίνεται στα σκληρά γήπεδα του Lyttos Beach στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Εκεί θα αντιμετωπίσει αύριο (11:00) τον 19χρονο Λιθουανό Edas Butvilas, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.661 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Αργότερα στο διπλό, οι Θάνος και Ξυλάς ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην προημιτελική φάση, όπου ηττήθηκαν από τον Ιρλανδό Osgar O'Hoisin και τον Αμερικανό Henrik Wiersholm με 6-4, 6-4.

Στο τουρνουά των γυναικών, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach, η Σαπφώ Σακελλαρίδη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της και στα δυο ταμπλό.

Για τα μονά η 20χρονη Ελληνίδα, Νο.1 στο ταμπλό, κέρδισε εύκολα την Τσέχα Nikola Breckova με 6-3, 6-2.

Λίγες ώρες μετά κέρδισε και τον αγώνα της στο διπλό, όπου παίζει μαζί με την Ιταλίδα Irene Lavino, αποκλείοντας τις Νο.2 του ταμπλό, Natalia Siedliska και Nina Vargova, με 7-6 (2), 6-3.

Αύριο στις 11:00 η Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσει για τα ημιτελικά του μονού τη Ρωσίδα Polina Leykina και αργότερα στο διπλό μαζί με την Lavino θα παίξουν στον τελικό κόντρα στις Katharina Hobgarski και Leykina, No.1 στο ταμπλό.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots