Εκτός κυρίως ταμπλό η Χριστοφή

 
Εκτός κυρίως ταμπλό η Χριστοφή
tn team Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 - 14:21

Η Έλενα Χριστοφή έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό στο δυνατό 35άρι τουρνουά του Platja D' Aro στην Καταλονία, αλλά έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο ταμπλό του διπλού.

Η Χριστοφή ηττήθηκε από τη νεαρή Βρετανίδα Tatu Sarah με 6-4, 6-1 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην τελευταία φάση του ταμπλό των προκριματικών στο χωμάτινο τουρνουά των 25.000 δολαρίων (ITF W35) του Platja D' Aro.

Το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό και κράτησε μια ώρα σχεδόν, με την Χριστοφή να επιστρέφει από το 5-1 και να μειώνει σε 5-4, 0-15. Η 19χρονη Βρετανίδα ωστόσο κατάφερε να κερδίσει αυτό το game και να κλείσει το σετ με 6-4, ενώ στο 2ο σετ ήταν καλύτερη και επιβλήθηκε με 6-1, για να ολοκληρώσει το ματς σε 1 ώρα και 45 λεπτά.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.699 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, η οποία κέρδισε χθες την Ισπανίδα Leire San Jose με 6-0, 6-2, θα παραμείνει στο Platja D' Aro, αφού στο διπλό είναι στο Νο.3 του ταμπλό και θα παίξει απευθείας στα προημιτελικά, μαζί με τη Λετονή συμπαίκτριά της, Daniela Vismane.

Θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο τους παιχνίδι είτε τις Ισπανίδες Maria Pia Orga Nebra και Leire San Jose, είτε τη Γερμανίδα ELena Giovanna Giessler και την Κινέζα Min Liu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots