Στον τελικό Αντωνόπουλος και Νέος

 
Στον τελικό Αντωνόπουλος και Νέος
tn team Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 18:40

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος και ο Λευτέρης Νέος συνεχίζουν το νικηφόρο τους σερί στα γήπεδα του Lyttos Beach και θα διεκδικήσουν αύριο τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους στο ITF Tour.

Οι Αντωνόπουλος και Νέος έκαναν και σήμερα πολύ καλό παιχνίδι, για να κερδίσουν τους Νο.2 του ταμπλό, Δημήτρη και Μιχάλη Σακελλαρίδη, με 7-6 (5), 6-3.

Αυτή ήταν η 7η διαδοχική νίκη για τον 25χρονο Έλληνα τενίστα και τον 24χρονο Κύπριο παρτενέρ του, που την προηγούμενη εβδομάδα είχαν κατακτήσει τον τίτλο στο χωμάτινο τουρνουά της Αλαμινού στην Κύπρο.

Αυτή την εβδομάδα παίζουν σε σκληρά γήπεδα, στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου μέχρι στιγμής έχουν 3 νίκες χωρίς χαμένο σετ.

Στον αυριανό τελικό θα διεκδικήσουν τον 2ο διαδοχικό τίτλο τους, αντιμετωπίζοντας τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Ιάπωνα Ryuki Matsuda και τον Βρετανό Harry Wendelken.

Στο μεταξύ, στα προημιτελικά ολοκλήρωσαν σήμερα τις προσπάθειές τους στα μονά οι Γιάννης Ξυλάς και Δημήτρης Αζωίδης.

Ο Ξυλάς υπέστη την ήττα από τον Λιθουανό Edas Butvilas, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-4, 6-1. Ο Αζωίδης, ο οποίος ξεκίνησε από τα προκριματικά για να φτάσει στην 8άδα, έκανε εξαιρετική προσπάθεια απέναντι στον Matsuda, No.3 στο ταμπλό και No.552 στην παγκόσμια κατάταξη, όμως δεν απέφυγε την ήττα, με 6-3, 2-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots