WTA
Με wild card στο Indian Wells η Badosa

 
Με wild card στο Indian Wells η Badosa
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 - 13:19

H Paula Badosa εξασφάλισε μια wild card για το 1000άρι του Indian Wells, το οποίο ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα. Wild cards πήραν και η Emma Raducanu, καθώς και ο 18χρονος Jakub Mensik.

H Badosa, η οποία βρίσκεται στο Νο.72 της παγκόσμιας κατάταξης μετά και από την πολύ δύσκολη σεζόν που είχε με τον τραυματισμό στην πλάτη, πήρε wild card από τους διοργανωτές του Indian Wells κι έτσι θα αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό της σπουδαίας WTA 1000 διοργάνωσης.

Wild card πήραν και η Emma Raducanu, η πρώην Νο.1 του κόσμου, Karolina Pliskova, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει βρει και πάλι τον καλό της εαυτό της, καθώς και δυο ακόμα παίκτριες που πέρασαν από το Νο.1 του κόσμου, οι Venus Williams και Caroline Wozniacki.

Τις υπόλοιπες wild cards για το γυναικείο ταμπλό πήραν οι Αμερικανίδες Amanda Anisimova, Ashlyn Krueger και McCartney Kessler.

Στο ανδρικό ταμπλό, ο 18χρονος Jakub Mensik, που τις τελευταίες εβδομάδες έπαιξε πολύ καλό τένις, επιβραβεύτηκε με μια απευθείας είσοδο στο κυρίως ταμπλό, όπως και ο άλλοτε Νο.9 στον κόσμο, Fabio Fognini. Wild cards πήραν ακόμα ο Brandon Nakashima, o Patrick Kypson και ο Aleksander Kovacevic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots