WTA
Πήγαν γήπεδο Jabeur και Sabalenka (pic)

 
Πήγαν γήπεδο Jabeur και Sabalenka (pic)
tn team Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 13:44

H Ons Jabeur και η Aryna Sabalenka παρακολούθησαν από κοντά χθες τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Στουτγκάρδης, ενώ είχαν reunion με μια ακόμα καλή τους φίλη, την Paula Badosa.

Σε πολύ καλύτερη ψυχολογική κατάσταση σε σχέση με το Μαϊάμι, όπου φυσικά συνέβη το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του πρώην της, Konstantin Koltsov, είναι αυτές τις ημέρες η Sabalenka, η οποία επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις.

Το tour επέστρεψε στην Ευρώπη για τη χωμάτινη σεζόν και η πρωταθλήτρια του Australian Open είχε τη δυνατότητα να επανασυνδεθεί αυτή την εβδομάδα με δυο πολύ καλές της φίλες, την Paula Badosa και την Ons Jabeur.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Paula Badosa (@paulabadosa)

Με τη δεύτερη, πήγαν μαζί και στο γήπεδο χθες, βλέποντας τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Στουτγκάρδης, που κέρδισε την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης με 3-0.

To 500άρι της Στουτγκάρδης, Porsche Tennis Grand Prix, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα και η κλήρωση θα γίνει σήμερα, με τις Sabalenka, Jabeur, Badosa, Iga Swiatek, Coco Gauff, Elena Rybakina, Marketa Vondrousova και πολλές ακόμα να βρίσκονται στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots