WTA
Η Badosa κέρδισε και θα παίξει ξανά με την Sabalenka (vid)

 
Paula Badosa
Paula Badosa © Jimmie48/WTA
tn team Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 - 22:02

H Paula Badosa ξεπέρασε το εμπόδιο της Diana Shnaider στην Στουτγκάρδη και θα αντιμετωπίσει ξανά την καλή της φίλη, Aryna Sabalenka, με την οποία μάλιστα θα συναντηθούν για 3η διαδοχική χρονιά στο συγκεκριμένο τουρνουά!

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια και λίγες εβδομάδες μετά το Μαϊάμι, η Sabalenka επιστρέφει στα τουρνουά και θα αντιμετωπίσει ξανά την καλύτερή της φίλη στο tour, Paula Badosa, στην πρεμιέρα της στο Porsche Tennis Grand Prix - ό,τι ακριβώς δηλαδή έγινε και στο Miami Open.

Η 26χρονη Ισπανίδα κέρδισε την Shnaider με 6-3, 6-4 σε 1 ώρα και 43 λεπτά στην πρεμιέρα της στο 500άρι της Στουτγκάρδης και έκλεισε θέση για τον 2ο γύρο, όπου περίμενε η Νο.2 του ταμπλό, Λευκορωσίδα.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι μάλιστα το γεγονός πως οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί και στα προηγούμενα 2 τουρνουά της Στουτγκάρδης, το 2022 και το 2023, με τη φετινή να είναι η 3η διαδοχική τους αναμέτρηση σ' αυτό το γήπεδο! Τις προηγούμενες 2 φορές πάντως, αμφότερες σε κλειστά ματς, τη νίκη είχε πάρει η Sabalenka, η οποία γενικά προηγείται στο head-to-head με 3-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots