WTA
8η συνεχόμενη νίκη για την Collins (vid)

 
8η συνεχόμενη νίκη για την Collins (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 - 20:55

H Danielle Collins κέρδισε την Paula Badosa με 2-0 σετ στο Τσάρλστον, δίνοντας τον πρώτο της αγώνα στο χώμα μόλις 3 μέρες μετά τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρα της στο Μαϊάμι, για να φτάσει τις 8 διαδοχικές νίκες στο tour.

Χωρίς καθόλου προετοιμασία στο χώμα ουσιαστικά, παρά μόνο δυο προπονήσεις, η Collins κέρδισε την Badosa σε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Τσάρλστον με 6-1, 6-4 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Charleston Open.

Η 30χρονη Αμερικανίδα, η οποία το Σάββατο κατέκτησε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της στο 1000άρι του Μαϊάμι, έφτασε τις 8 συνεχόμενες νίκες στο tour.

Η Collins κέρδισε τα 9 από τα 10 πρώτα games του αγώνα, για να πάρει ένα τεράστιο προβάδισμα με 6-1, 3-0! Η Badosa προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση και κατάφερε να πάρει πίσω το ένα από τα δυο break στο 2ο σετ και να μειώσει σε 3-2.

Από εκείνο το σημείο κατάφερε να ακολουθεί την Αμερικανίδα στο σετ και είχε και μια ευκαιρία για να την ισοφαρίσει στο 8ο game, έχασε όμως το break point για το 4-4 και η Collins έκανε το 5-3. Ευκολότερα κράτησε το σερβίς της στο 10ο game η πρωταθλήτρια του Miami Open, για να "κλειδώσει" τη νίκη και την πρόκριση σε 81 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο γύρο του Charleston Open, η Collins θα αντιμετωπίσει την Ons Jabeur. Αν και Νο.2 στο ταμπλό και πρωταθλήτρια πέρσι στο 500άρι του Τσάρλστον, η Jabeur σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερή της φάση και προέρχεται από 4 διαδοχικές ήττες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots