WTA
Mouratoglou: "H Serena δεν ήξερε τι ήθελε"

 
Serena Williams
Serena Williams © AELTC/David Gray
tn team Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 11:54

Ο Patrick Mouratoglou αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τη Serena Williams πριν από το Roland Garros, το τελεσίγραφο που της έδωσε, αλλά και τις μη ξεκάθαρες προθέσεις της για το μέλλον.

Το διάλειμμα της Serena από το τένις φτάνει πλέον τον έναν χρόνο και θα τον ξεπεράσει μετά το Wimbledon. Οι προθέσεις της σπουδαίας Αμερικανίδας τενίστριας για το τι σκοπεύει να κάνει μάλλον δεν είναι ξεκάθαρες ούτε για την ίδια, όπως αποκάλυψε και ο Patrick Mouratoglou από συζήτηση που είχαν λίγες εβδομάδες πριν το Roland Garros.

"Ήθελα να είμαι δίκαιος μαζί της και να μην την απογοητεύσω στο τέλος της καριέρας της. Γι' αυτό τη ρώτησα τι σκόπευε να κάνει. Δεν ήταν πολύ ξεκάθαρη. Tη ρώτησα αν ήθελε να πάει στο Roland Garros και μου είπε ότι δεν ήξερε. Της είπα πως θα την περιμένω για προπόνηση τη Δευτέρα και αν δεν εμφανιζόταν θα το λάμβανα ως σημάδι και θα θεωρούσα τον εαυτό μου ελεύθερο (ως προπονητή)", είπε ο Mouratoglou, ο οποίος δουλεύει με τη Serena από το 2012.

"Αφού η Serena αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα, είπα στα αγαπημένα μου πρόσωπα πως ένιωθα ότι είχα τελειώσει με την προπονητική. Ήξερα πως μια από τις δυνάμεις μου ήταν ο ενθουσιασμός για τη δουλειά και χωρίς αυτόν τον ενθουσιασμό δεν θα μπορούσα να είμαι καλός προπονητής. Ένιωσα πως το είχα χάσει αυτό", πρόσθεσε ο Mouratoglou.

Θυμίζουμε πως ο Mouratoglou συνεργάζεται τους τελευταίους μήνες με τη Simona Halep, με την οποία βρισκόταν μαζί στα τουρνουά της χωμάτινης περιόδου. Και τότε είχε αποκαλύψει πως είχε συζητήσει με τη Serena πριν πάρει την απόφασή του, με την Αμερικανίδα να δείχνει και τότε πως δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιο πλάνο για επιστροφή της στο tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots