ATP
Επέστρεψε στο τιμ του Rune ο Mouratoglou

 
Επέστρεψε στο τιμ του Rune ο Mouratoglou
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 19:55

O Patrick Mouratoglou θα επιστρέψει στο τιμ του Holger Rune και θα αναλάβει τον ρόλο του βασικού προπονητή, μετά τις αποχωρήσεις των Severin Luthi και Boris Becker.

Ο Rune έκανε κάποιες δοκιμές τους τελευταίους μήνες που όμως δεν του βγήκαν, αφού τόσο ο Luthi όσο και ο Becker δεν μπορούσαν να του αφιερώσουν τον χρόνο που ήθελε και να ταξιδεύουν μαζί του.

Το κενό αυτό θα καλύψει ο Mouratoglou, ο οποίος θα επιστρέψει στο box του Rune, για τουλάχιστον 3 τουρνουά. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά και εδώ και αρκετά χρόνια, αφού ο Δανός καλλιεργήθηκε στην ακαδημία του Mouratoglou, που τον ανέλαβε και προσωπικά και κατέκτησαν μαζί τον μεγαλύτερο τίτλο που έχει κερδίσει ως τώρα, το Masters του Bercy.

"Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω μια νέα συνεργασία με τον Holger Rune. Γνωριζόμαστε από τότε που ήταν 13 ετών και πάντα πίστευα στις δυνατότητές του. Έχει υψηλούς στόχους και το ίδιο έχω και εγώ για εκείνον. Είναι το ξεκίνημα μιας νέας περιπέτειας. Θα τα πούμε στο Ακαπούλκο, στο Indian Wells και στο Μαϊάμι", έγραψε στη σχετική δημοσίευση ο Mouratoglou.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω ξανά με τον Patrick. Μαζί πετύχαμε μερικούς από τους μεγαλύτερους θριάμβους μέχρι τώρα στην καριέρα μου και ανυπομονώ να κυνηγήσουμε μαζί τους επόμενους μεγάλους τίτλους", είπε σε δική του δήλωσε ο Rune.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots