WTA
Σάκκαρη: "Νιώθω πολύ καλά στα τελευταία ματς"

 
Σάκκαρη: "Νιώθω πολύ καλά στα τελευταία ματς"
tn team Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 16:59

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσε κόντρα στην Sloane Stephens μίλησε στην on-court συνέντευξη λέγοντας μεταξύ άλλων για την σημερινή απόδοση της αλλά και για τις βλέψεις της τη φετινή χωμάτινη σεζόν.

"Ήταν ένα σταθερό παιχνίδι από πλευράς μου, αισθάνομαι καλά στα τελευταία ματς. Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τη Sloane, είναι εκπληκτική παίκτρια και της αρέσει το χώμα, έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Μόλις κέρδισε και ένα τουρνουά, που είναι φανταστικό. Είχα προετοιμαστεί για ένα δύσκολο ματς και είμαι πολύ χαρούμενη που έπαιξα έτσι".

Έτσι ξεκίνησε την συνέντευξη της η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

"Είχα μια καλή πορεία πέρυσι εδώ, αλλά δεν πήγα το ίδιο καλά σε Ρώμη και Roland Garros. Ελπίζω να πάω καλύτερα σε ολόκληρη τη χωμάτινη σεζόν και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να παίξω καλύτερα σε σύγκριση με πέρυσι. Αισθάνομαι καλύτερα στο χώμα φέτος, ξεκίνησα από το Τσάρλστον και είμαι τώρα εδώ. Αισθάνομαι καλά και να δούμε πώς θα πάει!"

Η Μαρία θα μάθει το απόγευμα την αντίπαλο της στον 4ο γύρο, όπου θα προκύψει από το ζευγάρι των, Beatriz Haddad Maia ή Emma Navarro.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots