Στους καλύτερους παίκτες του All-Patriot League o Σταύρακας

 
Στους καλύτερους παίκτες του All-Patriot League o Σταύρακας
tn team Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 - 10:03

O Άνταμ Σταύρακας εκπροσώπησε την ανδρική ομάδα τένις του πανεπιστημίου Bucknell στο All-Patriot League και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Σταύρακας, ο οποίος είναι δευτεροετής στο Bucknell, είχε το Νο.2 στην ομάδα του αυτή τη σεζόν, πίσω από τον Amar Tahirovic, ο οποίος ήταν στο Νο.1 και συμπεριλήφθηκε στην πρώτη ομάδα του All-Patriot League.

Ο Έλληνας αθλητής, ο οποίος βραβεύτηκε μπαίνοντας στη δεύτερη ομάδα και έκανε ντεμπούτο σ' αυτή τη διάκριση, είχε μια πολύ καλή σεζόν, με 22 νίκες και 10 ήττες συνολικό απολογισμό στα μονά.

Είχε τις περισσότερες από τις επιτυχίες του στο τέλος της σεζόν, αφού έχασε μόλις 5 games και κανένα σετ στους 3 τελευταίους αγώνες του. Στην τελευταία του νίκη επιβλήθηκε ενός άλλου παίκτη από τη δεύτερη ομάδα, του Herrick Legaspi του Navy University, με το επιβλητικό 6-4, 6-0.

Στα διπλά ο Σταύρακας είχε ρεκόρ 20-16 όλη τη σεζόν (15-7 στο εαρινό εξάμηνο), συμπεριλαμβανομένου ενός εξαιρετικού ρεκόρ 12-6 που είχε όσο έπαιζε με συμπαίκτη τον Oscar Bain.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots