Παίκτης της εβδομάδας ο Σταύρακας

 
Παίκτης της εβδομάδας ο Σταύρακας
tn team Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 11:20

Ο Άνταμ Σταύρακας αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της εβδομάδας στην περιφέρεια Patriot League, μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις που σημείωσε.

Ο Αθηναίος τενίστας, ο οποίος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στο πανεπιστήμιο του Bucknell, κέρδισε και τα 4 παιχνίδια που έπαιξε σε μονά και διπλά, για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει τα πανεπιστήμια του Lehigh και του Lafayette το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στη νίκη του Σαββάτου επί του Lehigh, ο Σταύρακας επέστρεψε από σετ πίσω για να κερδίσει σε ένα συναρπαστικό tie-break στο 3ο σετ τον Marc Blekhman με 9-7, παίζοντας από τη θέση Νο.2 των μονών. Στο διπλό, μαζί με τον Bain, κέρδισε το σετ που έπαιξε με 6-4, επίσης από τη θέση Νο.2.

Μια μέρα μετά, ο Έλληνας τενίστας καθάρισε πιο γρήγορα την αναμέτρησή του με τον Jake Magnusson του Lafayette, τον οποίο κέρδισε με 6-0, 6-0. Στο διπλό, μαζί με τον Bain ξανά, κέρδισαν το σετ που έπαιξαν με 6-1, από τη θέση Νο.1 αυτή τη φορά.

Ο Σταύρακας έφτασε τις 20 νίκες σε μονά και διπλά γι' αυτή τη σεζόν. Το ρεκόρ του στα μονά είναι 20-10 νίκες και στα διπλά 20-15 νίκες.

Η ομάδα το Bison βελτίωσε το ρεκόρ της σε 15-6 γι' αυτή τη σεζόν και θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα το Patriot League Championship στο West Point από το Νο.3 του ταμπλό. Την Παρασκευή θα δώσει τον πρώτο της αγώνα, απέναντι στο Νο.6 του ταμπλό, Colgate, σε έναν από τους 4 προημιτελικούς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots