ATP
Μαδρίτη: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Μαδρίτη: Το πρόγραμμα της Παρασκευής
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 - 10:03

Με την ημιτελική φάση των ανδρών θα συνεχιστεί σήμερα το πρόγραμμα του Masters της Μαδρίτης. Δείτε το αναλυτικά.

Στις 17:00 ώρα Ελλάδας θα αρχίσει ο πρώτος ημιτελικός του μαδριλένικου Masters, μεταξύ του Taylor Fritz και του Andrey Rublev. Αμφότεροι θα είναι για 1η φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπως και οι άλλοι δυο ημιφιναλίστ. Ο Rublev διεκδικεί την 5η του πρόκριση σε έναν τελικό Masters και τον 2ο τίτλο του μετά το Monte-Carlo το 2023, ενώ ο Fritz αναζητά επίσης τον 2ο τίτλο του σε 1000άρι, μετά το Indian Wells του 2022, καθώς και τη 2η πρόκρισή του σε έναν τελικό στην κατηγορία.

Αυτή θα είναι η 9η φορά που θα συναντηθούν οι δυο τους, με τον Αμερικανό να προηγείται με 5-3 στις νίκες, ωστόσο στο χώμα έχουν παίξει μόνο μια φορά και ο Ρώσος είχε πάρει τη νίκη, όχι εύκολα πάντως, στα ημιτελικά του Monte-Carlo Masters πέρσι με 5-7, 6-1, 6-3.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα αρχίσει στις 21:00 το βράδυ και θα είναι μεταξύ των Jiri Lehecka και Felix Auger-Aliassime, που αμφότεροι πέρασαν "λαβωμένους" παίκτες, τον Daniil Medvedev με εγκατάλειψη και τον Jannik Sinner με απόσυρση αντίστοιχα.

Για τον Lehecka θα είναι ο 1ος ημιτελικός σε Masters και για τον Auger-Aliassime ο 3ος, ενώ αμφότεροι ψάχνουν την 1η πρόκριση σε έναν τελικό. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι, μετά το περσινό Australian Open, όπου ο Lehecka είχε πάρει τη νίκη στον 4ο γύρο με 3-1 σετ.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (03/05):

Manolo Santana Stadium:
17:00 Taylor Fritz [12] v. Andrey Rublev [7] COSMOTE SPORT 6HD
21:00 Felix Auger-Aliassime v. Jiri Lehecka [30] COSMOTE SPORT 6HD

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots