ATP
Έξω και ο Rublev! (vids)

 
Έξω και ο Rublev! (vids)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 - 16:48

Μετά τους Rafael Nadal και Novak Djokovic, νωρίς αποχαιρετάει τη Ρώμη και ο πρωταθλητής της Μαδρίτης, Andrey Rublev, ο οποίος παρότι προηγήθηκε με σετ, ηττήθηκε από το Νο.109 του κόσμου, Alexandre Muller!

Πρόωρα αποχαιρέτησε το ταμπλό του Internazionali BNL d' Italia o Andrey Rublev, ο οποίος υπέστη την ήττα από τον Alexandre Muller με 3-6, 6-3, 6-2.

Ο 26χρονος Ρώσος προερχόταν από ένα σερί 7 διαδοχικών νικών, αφού την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε πρωταθλητής στο 1000άρι της Μαδρίτης, όμως σήμερα η απόδοσή του δεν ήταν καλή και παρότι κέρδισε το 1ο σετ, δεν απέφυγε την ήττα από τον 27χρονο Γάλλο, Νο.109 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Muller, ο οποίος κάνει ένα φοβερό τουρνουά έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά, κατάφερε να κάνει δυο εξαιρετικά σετ στη σειρά, για να ανατρέψει το ματς.

Σ' αυτά τα δυο σετ δεν απειλήθηκε ούτε μια φορά με break point και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Νο.4 του ταμπλό, μια στο 2ο και 2 στο 3ο σετ, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα break!

Είχε 5 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις μέχρι τον σημερινό αγώνα απέναντι σε Top 10 παίκτες ο Muller, ο οποίος πέτυχε σήμερα την 1η Top 10 νίκη και σημαντικότερη στην καριέρα του.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο τουρνουά της Ρώμης, όπου έχουν αποκλειστεί ήδη οι Djokovic, Nadal, Rublev και Ruud, ενώ θυμίζουμε πως πριν αρχίσει το τουρνουά είχαν αποσύρει τις συμμετοχές τους οι Alcaraz και Sinner.

Ο Rublev βρισκόταν στο ίδιο τέταρτο με τον Στέφανο Τσιτσιπά, που αν ξεπεράσει αύριο το εμπόδιο του Alex De Minaur, θα παίξει με έναν εκ των Nicolas Jarry, Stefano Napolitano και Muller, για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots