Σε αμαξίδιο αποχώρησε από το US Open o Berrettini (vids)

 
Σε αμαξίδιο αποχώρησε από το US Open o Berrettini (vids)
tn team Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 7:09

Αποκαρδιωτικές ήταν οι εικόνες από τον τελευταίο φετινό αγώνα σε Grand Slam του Matteo Berrettini, που γύρισε τον αστράγαλό του μετά από άσχημη πτώση στο τερέν και αποχώρησε από το Flushing Meadows με τη βοήθεια ειδικού αμαξιδίου.

Ο Berrettini έχει υποφέρει όσο λίγοι από τους τραυματισμούς και δυστυχώς η ιστορία αυτή επαναλήφθηκε και στο US Open.

Ο 27χρονος Ιταλός, ο οποίος είχε κάνει το πρώτο του μεγάλο breakthrough στο αμερικάνικο Grand Slam το 2019 φτάνοντας έως τα ημιτελικά, είχε μια πολύ άσχημη πτώση κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Arthur Rinderknech και γύρισε τον αστράγαλό του.

Προφανώς, το τουρνουά ολοκληρώθηκε άμεσα για τον Berrettini, που υποχρεώθηκε σε εγκατάλειψη, όμως οι εικόνες ήταν σπαρακτικές, με τον Ιταλό να σφαδάζει από τον πόνο και τελικά να αποχωρεί από τις εγκαταστάσεις του Flushing Meadows σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Αυτός μάλλον ήταν και ο τελευταίος αγώνας στη σεζόν του Berrettini, που πολύ δύσκολα θα επιστρέψει εντός του 2023. Ήταν μια πολύ άτυχη χρονιά για τον Ιταλό, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της να παίξει αρκετά ματς στη σειρά ώστε να βρει το τένις του, έχοντας συμμετοχή σε 11 τουρνουά και μόλις 12 νίκες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots