ATP
Στην 4άδα ο Dimitrov στη Μασσαλία (vids)

 
Στην 4άδα ο Dimitrov στη Μασσαλία (vids)
© Corrine Dubreuil / Open 13
tn team Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 - 22:24

O Grigor Dimitrov συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του στη Μασσαλία και πέτυχε την 9η νίκη του σε 10 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν. Στα ημιτελικά και οι Karen Khachanov και Hubert Hurkacz.

Ο Dimitrov επικράτησε του Arthur Rinderknech με 6-3, 7-6 (3) και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Open 13 της Μασσαλίας.

Ο Dimitrov κέρδισε τους 35 από τους 37 πόντους στα πρώτα του σερβίς και δεν απειλήθηκε με break point σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στο 1ο σετ "έσπασε" το σερβίς του Γάλλου από νωρίς, ενώ στο 2ο σετ είχε break points που δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε break, αλλά ήταν πολύ καλύτερος στο tie-break και ολοκλήρωσε εκεί τη νίκη του.

Αυτή ήταν η 9η νίκη του Dimitrov σε 10 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν (9-1). Έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν ο 32χρονος Βούλγαρος τενίστας, ο οποίος ήδη έχει κερδίσει έναν τίτλο στο 2024, στο 250άρι του Μπρίσμπεϊν.

Στα ημιτελικά της Μασσαλίας, ο Dimitrov θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov, Νο.3 στο ταμπλό, που έκανε επίσης ένα πολύ καλό παιχνίδι και κέρδισε το Zhizhen Zhang με 6-4, 6-1.

Και οι 4 κορυφαίοι του ταμπλό είναι στα ημιτελικά, αφού στον άλλον ημιτελικό θα βρεθούν οι Hubert Hurkacz και Ugo Humbert.

O Hurkacz, Νο.1 στο ταμπλό, επικράτησε του Tomas Machac με 6-3, 6-4, ενώ ο Ugo Humbert, Νο.4 στο ταμπλό, έβγαλε εκτός το Νο.5, Alejandro Davidovich Fokina, κερδίζοντάς τον με 6-1, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots