Η μεγάλη συγκίνηση της Muchova στην απονομή (vid)

 
Η μεγάλη συγκίνηση της Muchova στην απονομή (vid)
tn team Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 19:29

H Karolina Muchova αποθεώθηκε από το κοινό του Παρισιού και ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της απονομής, δείχνοντας τι σημαίνει για εκείνη η πορεία μέχρι τον τελικό του Roland Garros.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θα ήθελα έναν-έναν ξεχωριστά, αλλά είναι αδύνατο. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, χωρίς εσάς να με ωθείτε δεν θα βρισκόμουν εδώ. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο, είναι απίθανο, σας ευχαριστώ πολύ όλους", είπε η Muchova προς το κοινό του Philippe Chatrier.

H Τσέχα συνεχάρη ακόμα την Iga Swiatek, ενώ έκλεισε την ομιλία της με το πιο δύσκολο μέρος, τις ευχαριστίες προς την ομάδα της.

"Όταν κοιτάζω αυτούς τους ανθρώπους νιώθω πως είμαι η νικήτρια, σας ευχαριστώ", είπε με μεγάλη δυσκολία η Τσέχα, καθώς είχε λυγμούς.

"Ευχαριστώ τους γονείς μου, τον προπονητή μου, τους φίλους μου. Κάναμε μεγάλη διαδρομή και ελπίζω αυτή να είναι μόνο η αρχή. Θα μείνουμε δυνατοί και θα επιστρέψουμε", είπε κλείνοντας η φιναλίστ του Roland Garros.

Θυμίζουμε πως η Muchova έκανε το πρώτο της breakthrough σε ένα Grand Slam στην Αυστραλία το 2021, όταν ήταν ημιφιναλίστ, αντιμετώπισε όμως συνεχόμενα προβλήματα με τραυματισμούς έκτοτε και βρέθηκε ακόμα και εκτός Top 100. Συνεπώς, η παρουσία της στην απονομή του Roland Garros σήμερα, έστω και από τη θέση της φιναλίστ, σήμαινε πάρα πολλά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots