Αποθέωσε τον 18χρονο αντίπαλό του ο Djokovic (vid)

 
Αποθέωσε τον 18χρονο αντίπαλό του ο Djokovic (vid)
tn team Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 17:08

O Novak Djokovic μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον 18χρονο Dino Prizmic, με τον οποίο μονομάχησε για 4 ώρες στην πρεμιέρα του στο Australian Open.

Ο Djokovic χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του 18χρονου qualifier, Dino Prizmic, στην πρεμιέρα του στο Australian Open. Μετά από 4 κλειστά σετ και κάτι περισσότερο από 4 ώρες στη Rod Laver Arena, o Nole κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση.

Μετά το ματς, ο Djokovic εκθείασε τον νεαρό αντίπαλό του, στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το γήπεδο: "Του αξίζει το χειροκρότημα. Του αξίζουν όλα τα εύσημα απόψε. Είναι εκπληκτικός παίκτης. Τόσο ώριμος για την ηλικία του. Διαχειρίστηκε το παιχνίδι πάρα πολύ καλά. Θα μπορούσε και να το έχει πάρει. Ήταν μπροστά με break στο 3ο σετ. Το πάλεψε, έμεινε δυνατός πνευματικά. Με έκανε να δουλέψω για να πάρω την πρόκριση απόψε.

Του δίνω όλα τα εύσημα και τα συγχαρητήρια. Μου άρεσε ο τρόπος που κάλυπτε κάθε σπιθαμή του γηπέδου. Είναι πολύ άνετος όταν ανεβαίνει στο φιλέ και αμύνεται επίσης πολύ καλά. Τρομερή εμφάνιση για κάποιον που είναι 18 ετών και ποτέ δεν είχε παίξει ξανά σε μεγάλο στάδιο. Συγχαρητήρια σε εκείνον, στην ομάδα του και στην οικογένειά του. Σίγουρα θα ήθελα να τον υποστηρίζω. Ελπίζω να με καλέσει όταν θα κάνει μεγάλα πράγματα στην καριέρα του.

Καθόλου άσχημα να ακούς τέτοια λόγια από το είδωλό σου και κάτοχο 24 Grand Slams τίτλων!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots