WTA
Η Haddad Maia στο δρόμο της Σάκκαρη στη Μαδρίτη (vid)

 
Η Haddad Maia στο δρόμο της Σάκκαρη στη Μαδρίτη (vid)
© Photography Reis/Bola Amarela
tn team Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 22:52

Η Beatriz Haddad Maia θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη, στον 4ο γύρο του Madrid Open. Η Ελληνίδα παίκτρια δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Βραζιλιάνα στο παρελθόν.

Η Βραζιλιάνα τενίστρια, η οποία είναι πολύ δυνατή στο χώμα, επιβλήθηκε της Emma Navarro με 6-4, 6-4, για να εξασφαλίσει και εκείνη την παρουσία της στην καλύτερη 16άδα του τουρνουά.

Η Haddad Maia, η οποία βρίσκεται στο Νο.14 της παγκόσμιας κατάταξης, υπέστη ένα break νωρίς στην αναμέτρηση, όταν ήταν ήδη μπροστά με 2-1 και ισοφαρίστηκε σε 2-2. Έκτοτε δεν έχασε άλλη φορά το σερβίς της, σώζοντας και τα 4 break points που αντιμετώπισε, τα 3 απ' αυτά στο ίδιο game, όταν σέρβιρε για το 6-4 στο 1ο σετ.

Στο 2ο σετ έσωσε το μοναδικό break point της Αμερικανίδας στο 2ο game, αργότερα απείλησε για το break στο 7ο game και τελικά το πέτυχε στο 9ο, στην 9η απόπειρά της συνολικά στο σετ. Προηγήθηκε με 5-4 και "σφράγισε" τη νίκη στο σερβίς της στο επόμενο game, έπειτα από 1 ώρα και 52 λεπτά.

Τη Δευτέρα θα γίνει η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Haddad Maia, που θα είναι η 4η τους στο tour. Η Haddad Maia μάλιστα δεν έχει χάσει καμία από τις 3 προηγούμενες, έχοντας κερδίσει τη Σάκκαρη δυο φορές στα σκληρά και μια στο γρασίδι. Στο χώμα θα αναμετρηθούν για 1η φορά.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots