ATP
Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Djokovic

 
Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Djokovic
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 9:20

O Novak Djokovic φαίνεται πως θα κάνει ένα διάλειμμα μετά τον αποκλεισμό του από τα ημιτελικά του Australian Open και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην επιστρέψει μέχρι τον Μάρτιο.

Σε αντίθεση με το 2023, όταν αγωνίστηκε στο Ντουμπάι μετά την Αυστραλία, ο Djokovic δεν έχει συμπεριλάβει στο φετινό του πρόγραμμα το συγκεκριμένο τουρνουά, όπως αποκαλύπτεται και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Αυτό σημαίνει πως το πιθανότερο σενάριο είναι να μην επιστρέψει πριν από τον Μάρτιο και να κάνει ένα διάλειμμα, περνώντας τις επόμενες εβδομάδες μαζί με την οικογένειά του.

Έχει μιλήσει πολλές φορές ο Σέρβος για το πως η προτεραιότητά του σ' αυτό το στάδιο της καριέρας του είναι τα Grand Slams και ειδικά γι' αυτή τη χρονιά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Παρίσι. Μετά απ' αυτά τα τουρνουά έρχονται φυσικά τα Masters, όπου επίσης δίνει μεγάλο βάρος, αν και αυτή τη χρονιά είναι πιθανό να γίνει πιο επιλεκτικός και με τα 1000άρια.

Το Indian Wells πάντως, εφόσον επιστρέψει εκεί, θα γίνει το διάστημα 6-17 Μαρτίου. Θυμίζουμε πως ο Djokovic έχει 5 χρόνια να αγωνιστεί στο Indian Wells, από το 2019.

Το 2020 το τουρνουά είχε ακυρωθεί λόγω της Covid-19 και το 2021 είχε μεταφερθεί τον Οκτώβριο, με το πρόγραμμα να είναι πολύ φορτωμένο και τον Σέρβο να "θυσιάζει" το συγκεκριμένο τουρνουά. Το 2022 και το 2023 δεν του επιτράπηκε να ταξιδέψει στην πόλη της Καλιφόρνιας, επειδή δεν είχε εμβολιαστεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots