ATP
Νέα πρόκριση για Κοκκινάκη στο Τορόντο (vid)

 
Νέα πρόκριση για Κοκκινάκη στο Τορόντο (vid)
tn team Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 - 1:06

Ο Θανάσης Κοκκινάκης απέκλεισε και τον Zhizhen Zhang στο Τορόντο, για να προκριθεί στους "32" καλύτερους του National Bank Open. Εκεί θα βρίσκεται και ο Matteo Berrettini, που έκλεισε ραντεβού με τον Jannik Sinner.

Ο Κοκκινάκης επικράτησε έπειτα από δυο κλειστά σετ του Zhang με 7-5, 6-4 και έκανε το 3 στα 3 στο Τορόντο, για να προκριθεί στη φάση των "32" του Masters του Καναδά.

Θυμίζουμε πως ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός πήρε την πρόκριση για το τουρνουά μέσα από τα προκριματικά. Σήμερα έκανε ένα εξαιρετικό ματς, δεν κινδύνεψε σε κανένα service game του και "έσπασε" από μια φορά στο τέλος κάθε σετ τον αντίπαλό του, για να φτάσει στην "καθαρή" νίκη.

Στον 2ο γύρο ο Κοκκινάκης θα έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι στον Lorenzo Musetti.

Στο μεταξύ, στον 2ο γύρο μπήκε και ο Matteo Berrettini, που επικράτησε του Gregoire Barrere με 6-4, 6-3. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Jannik Sinner, σε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Ο Jiri Lehecka βγήκε νικητής από μια μεγάλη μάχη με τον Brandon Nakashima με 7-5, 3-6, 7-6 (2) και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Casper Ruud, No.3 στο ταμπλό.

Τέλος, ο Hubert Hurkacz επικράτησε του Alexander Bublik με 6-3, 7-6 (3), ενώ ο Alejandro Davidovich Fokina συνέτριψε με 6-0, 6-2 τον JJ Wolf.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots