Mε το δεξί στο Ρότερνταμ Παγώνης και Ζήνα

 
Mε το δεξί στο Ρότερνταμ Παγώνης και Ζήνα
tn team Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 17:56

Ο Ραφαήλ Παγώνης και η Χαρά Ζήνα ξεκίνησαν με το δεξί τις πορείες τους στο διεθνές τουρνουά στα 14άρια της Tennis Europe της FOCUS Tennis Academy στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Παρότι ακόμα δεν είναι στο 100% του και ένιωθε ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα που είχε στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας στο Άμστερνταμ, ο Παγώνης έκανε ένα καλό παιχνίδι χθες το απόγευμα και πήρε τη νίκη επί του Ολλανδού Dex Van Veldhuizen με 6-2, 6-2.

Θυμίζουμε πως ο Παγώνης, ο οποίος έκανε μαγνητική και ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό, είχε εγκαταλείψει στον τελικό του τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας στο Άμστερνταμ, εξαιτίας των ενοχλήσεων που είχε στους κοιλιακούς.

Αύριο ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό στο τουρνουά της FOCUS Tennis Academy του Ρότερνταμ, θα αντιμετωπίσει τον Leo Agnithey από τη Γαλλία.

Στο Ρότερνταμ βρίσκεται και η Χαρά Ζήνα, η οποία έκανε σήμερα την πρεμιέρα της στο τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe. Η αθλήτρια του Α.Σ. ΑΛΦΑ ΑΘΛΗΣΗ, η οποία προπονείται στο TopSpin Epirus Tennis, επικράτησε της Βελγίδας qualifier Noor Ceulemans με 6-3, 6-3.

Για τον 2ο γύρο, η Ζήνα θα αντιμετωπίσει αύριο την Esmee Volkers από την Ολλανδία.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Παγώνης έπαιξε για το διπλό σήμερα, όπου μαζί με τον Γερμανό Luys Calin, με τον οποίο βρίσκονται στο Νο.3 του ταμπλό, κέρδισαν τον Γάλλο Mael Gerinie και τον Αμερικανό Indra Vergne με 6-0, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots