Πρωταθλήτριες στον Μαραθώνα Παναγιωτίδου και Βολονάκη

 
Πρωταθλήτριες στον Μαραθώνα Παναγιωτίδου και Βολονάκη
© tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 17:29

Η Λυδία Παναγιωτίδου και η Κωνσταντίνα Βολονάκη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe "Σταύρος Παναγόπουλος" στον Μαραθώνα. Στον τελικό του μονού προκρίθηκε η Παναγιωτίδου.

Η Παναγιωτίδου και η Βολονάκη επικράτησαν στον σημερινό τελικό του διπλού κοριτσιών της Διόνης Κουκούλη και της Χαράς Ζήνα με 2-6, 6-4, 10-6 σε ένα ωραίο παιχνίδι, για να κατακτήσουν τον τίτλο στο διπλό του τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe στον Μαραθώνα.

Ήταν ο 2ος συνεχόμενος τίτλος σε τουρνουά Tennis Europe για τις δυο αθλήτριες, που την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησαν τον τίτλο και στο "Ηράκλειο" Ο.Α.Α.

Για την Παναγιωτίδου, ήταν ο 20ός τίτλος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε Tennis Europe τουρνουά, 14ος στα διπλά, ενώ για τη Βολονάκη ήταν ο 8ος τίτλος και ο 4ος στα διπλά.

Στα ημιτελικά των μονών οι δυο συμπαίκτριες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους, με την Παναγιωτίδου να παίρνει τη νίκη με 6-2, 6-2 και την πρόκριση για τον τελικό.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.1 στο ταμπλό, θα διεκδικήσει αύριο να κάνει το "double" στο τουρνουά του Μαραθώνα, αντιμετωπίζοντας στον τελικό την Ameliia Kononenko. Μετά από ένα κλειστό ματς η Kononenko επικράτησε της Χαράς Ζήνα με 6-4, 6-4.

Στο τουρνουά των αγοριών, πρωταθλητές στο διπλό αναδείχθηκαν οι Αλέξανδρος Αυγέρης και Ραφαήλ Παγώνης, η οποίοι προκρίθηκαν και στον τελικό του μονού και θα αναμετρηθούν αύριο για τον τίτλο.

Οι αυριανοί τελικοί των μονών θα αρχίσουν στις 10:00 το πρωί.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Φωτογραφίες: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots