Φιναλίστ η Κουκούλη στα Σκόπια

 
Φιναλίστ η Κουκούλη στα Σκόπια
tn team Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 - 16:14

Μετά τον τίτλο στο διπλό, η Διόνη Κουκούλη πήρε τη 2η θέση στο μονό στο MTP Open στα Σκόπια, τουρνουά 2ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

Η Κουκούλη ηττήθηκε στον σημερινό τελικό του MTP Open U12 από την Ρουμάνα Brandusa Roxana Dumitru με 6-2, 6-4 και κατέλαβε τη 2η θέση στο ταμπλό του μονού της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe.

Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για την Διόνη στα χωμάτινα γήπεδα του κλαμπ MTP στα Σκόπια, αφού πέτυχε 4 νίκες χωρίς να χάσει σετ, για να προκριθεί στον 2ο συνεχόμενο τελικό της.

Συγκεκριμένα, κέρδισε με 6-0, 6-0 τις Diella Latifaj και Ana Spaseska στη φάση των ομίλων, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε τη Ρουμάνα Caroline Anamaria Ciobotaru με 6-1, 6-3 και στα ημιτελικά την Αμερικανίδα Iva Ostojic με 6-2, 6-0.

Ήταν ο 2ος διαδοχικός τελικός της στα μονά μετά το MNDB Open στη Σόφια της Βουλγαρίας, πριν από 2 εβδομάδες.

Επίσης κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό, μαζί με τη Βουλγάρα Mariq Magdalena Yanakieva, με την οποία κέρδισαν χθες στον τελικό τις Nadica Blazevska και Dumitru με 6-1, 6-2.

Ήταν ο 2ος διαδοχικός τίτλος της στο διπλό μετά τη Σόφια, ενώ συνολικά ήταν ο 4ος τίτλος στο διπλό σε διοργάνωση της Tennis Europe, έχοντας κερδίσει και έναν στο μονό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots