Φιναλίστ στη Λάρνακα η Τσεπετονίδου

 
Φιναλίστ στη Λάρνακα η Τσεπετονίδου
tn team Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 12:45

Η Ιωάννα Τσεπετονίδου ήταν φιναλίστ στο διεθνές τουρνουά της Herodotou Tennis Academy στα 12άρια στη Λάρνακα, συμμετέχοντας στον πρώτο της τελικό σε τουρνουά Tennis Europe. 

Πολύ καλή παρουσία είχε η νεαρή αθλήτρια του Πανσερραϊκού, Νο.1 στην Ελλάδα στα 12άρια, στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας και στο διεθνές τουρνουά U12 2ης κατηγορίας Tennis Europe, φτάνοντας στον 1ο της τελικό.

Στη φάση των ομίλων η Ιωάννα είχε κερδίσει τις Varvara Kozyr με 6-1, 6-2 και Aleksija Strika με 6-2, 6-3 για να πάρει την 1η θέση στον 1ο όμιλο και να προκριθεί στα νοκ-άουτ.

Εκεί, κέρδισε πρώτα για τα προημιτελικά την Πολωνή Antonina Modrzejewska με 6-4, 6-1 και στη συνέχεια επικράτησε για τα ημιτελικά της Βουλγάρας Isabella Zhecheva με 7-5, 6-3.

Στον σημερινό τελικό, η Ελληνίδα αθλήτρια υπέστη την ήττα από τη Μολδαβή Milena Zanoci με 6-1, 6-1.

Στο διπλό της διοργάνωσης, η Τσεπετονίδου αγωνίστηκε μαζί με τη Δήμητρα Κάλλιστρου, που επίσης συμμετείχε στο τουρνουά και έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Οι δυο Ελληνίδες κέρδισαν στον 1ο γύρο τις Kozyr και Noya Rojansky με 6-1, 6-4 και ηττήθηκαν στα προημιτελικά σε ένα κλειστό παιχνίδι από τις Monica Ioana Iliescu και Simona Popova με 1-6, 6-4, 10-6.

Φιναλίστ στο τουρνουά της Κύπρου στο μονό ήταν και ο Θεόφιλος Τσοκανής, ο οποίος κατέκτησε και τον τίτλο στο διπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots