Ημιφιναλίστ η Μπεκιάρη στα Τίρανα

 
Ημιφιναλίστ η Μπεκιάρη στα Τίρανα
tn team Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 - 18:05

Η Ειρήνη Μπεκιάρη ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή παρουσία της στο National Sport Park των Τιράνων και στο διεθνές τουρνουά των 12αριών της Tennis Europe.

Η Μπεκιάρη γνώρισε την ήττα σήμερα από την Maryia Mikalaichyk με 6-0, 6-2 και ολοκλήρωσε την πορεία της στο τουρνουά 2ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στο National Sport Park στα Τίρανα της Αλβανίας.

Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για την αθλήτρια του Ροδιακού Ο.Α., που βρίσκεται στο Νο.5 της χώρας μας στα 12άρια.

Στη φάση των ομίλων είχε κερδίσει το μεγάλο ντέρμπι με την Ιταλίδα Ludovica Baroni, με 6-2, 1-6, 10-8, για να πάρει το πλεονέκτημα στον 7ο όμιλο. Κέρδισε εύκολα την Ελβετίδα Matilde Pozza με 6-1, 6-0 και την Κοσοβάρα Reina Selmanaj με 6-0, 6-0, κλειδώνοντας την 1η θέση του ομίλου και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στα προημιτελικά, επιβλήθηκε της Akzere Yerimbet από το Καζακστάν με 6-0, 6-1 και πήρε την πρόκριση για τις "4" καλύτερες, στην πρώτη της παρουσία σε ημιτελικό διοργάνωσης της Tennis Europe στα μονά.

Στα διπλά, έχει κερδίσει και τίτλο σε τουρνουά της Tennis Europe η Ειρήνη, το 2023 στο τουρνουά της Πτολεμαΐδας, με συμπαίκτρια την Αντωνία Αναστασία Παπαγαπητού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots