Καλή νίκη για τη Βολονάκη στην Αυστρία

 
Κωνσταντίνα Βολονάκη
Κωνσταντίνα Βολονάκη © tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 15:39

Η Κωνσταντίνα Βολονάκη προελαύνει στο Fuerstenfeld της Αυστρίας και στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe 1ης κατηγορίας U12, πετυχαίνοντας σήμερα μια πολύ καλή νίκη ενάντια στην Ουκρανή Sofiia Bielinska, για να μπει στα ημιτελικά.

Η Βολονάκη έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επικράτησε της Bielinska με 6-2, 6-4, για να μπει στην τελική 4άδα του Jufa 2023 Europe Junior Tour στο Fuerstenfeld της Αυστρίας.

Πρόκειται για διοργάνωση 1ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του TC Jufa Fuerstenfeld της Αυστρίας.

Ήταν η 3η νίκη της Ελληνίδας αθλήτριας του Α.Ο.Α. Αττικός Ήλιος, Νο.1 στη χώρα μας στα 12άρια, αφού προηγουμένως είχε αποκλείσει την Αυστριακή Valentina Maja Dynkowski με 6-3, 6-0 και την Σλοβάκα Simona Novakova με 6-1, 6-1.

Η Bielinska, την οποία κέρδισε σήμερα επίσης με 2-0 σετ, έχει κερδίσει 5 τίτλους σε επίπεδο Tennis Europe αυτή τη χρονιά, 3 στα μονά και 2 στα διπλά, ενώ συνολικά έχει 8 τίτλους στην καριέρα της.

Η Βολονάκη, η οποία έχει κερδίσει τα μονά στο Patras Juniors και στο Ptolemaida Junior αυτή τη χρονιά και 4 τίτλους Tennis Europe σε μονά και διπλά φέτος (5 συνολικά), θα παίξει αύριο στα ημιτελικά με τη Γερμανίδα Lilly Marie Greinert.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots