7 ελληνόπουλα στα ημιτελικά της Θεσσαλονίκης

 
7 ελληνόπουλα στα ημιτελικά της Θεσσαλονίκης
tn team Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 - 17:40

Στα ημιτελικά του τουρνουά της Tennis Europe της Les Raquettes Tennis Academy προκρίθηκαν οι Απόστολος Τζίμκας, Παναγιώτης Γραμματικάκης, Σταύρος Ιωαννάτος, Άλκης Μιχαλακόπουλος, Κατερίνα Ουσταμπασίδου, Λυδία Παναγιωτίδου και Νεφέλη Φασουλά. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της ημέρας.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματά του στα χωμάτινα γήπεδα της Les Raquettes Tennis Academy συνεχίζει ο Απόστολος Τζίμκας, ο οποίος κέρδισε και τον Ραφαήλ Γακόπουλο με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ο Απόστολος δεν έχει χάσει ακόμα σετ σε 4 αναμετρήσεις στο τουρνουά, έχοντας αποκλείσει μεταξύ άλλων το Νο.1 και το Νο.5 του ταμπλό.

Αύριο στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Παναγιώτη Γραμματικάκη, Νο.3 στο ταμπλό, που κέρδισε σε ένα γεμάτο ματς τον Βούλγαρο Boris Nachev, Νο.6 στο ταμπλό, με 7-5, 6-4.

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος κέρδισε με 6-0, 6-0 τον Αλέξανδρο Αυγέρη και θα είναι επίσης στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στάυρο Ιωαννάτο, που απέκλεισε τον Τούρκο Leo Ozan Sheehan, με 6-0, 6-2.

Στο μονό των κοριτσιών, η Κατερίνα Ουσταμπασίδου κέρδισε την Κωνσταντίνα Βολονάκη με 6-4, 6-2 και θα παίξει σε έναν μεγάλο ημιτελικό με τη Λυδία Παναγιωτίδου, που απέκλεισε την Έμιλυ Πάντου με 7-5, 6-2.

Στον άλλον ημιτελικό θα βρεθεί η Νεφέλη Φασουλά, καθώς η Ελένη Χατζηαβραάμ εγκατέλειψε στο 6-2, 3-0 του σημερινού τους αγώνα. Η Φασουλά θα παίξει στα ημιτελικά με την Σκοπιανή Sara Mitevska, που απέκλεισε την Χρυσούλα Παρασκευοπούλου με 6-3, 6-0.

Στο διπλό των αγοριών, οι Γραμματικάκης και Μιχαλακόπουλος, Νο.1 στο ταμπλό, κέρδισαν τους Αυγέρη και Τζίμκα με 6-1, 6-4 και προκρίθηκαν στον τελικό. Αύριο θα διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στον Βούλγαρο Viktor Atanasov και τον Ιταλό Christopher Ferretti, που κέρδισαν σε ένα ωραίο ματς τους Γακόπουλο και Θησέα Σιδεράκο με 4-6, 6-2, 10-7.

Στο διπλό των κοριτσιών δυο ελληνικά ζευγάρια θα είναι στον τελικό. Οι κορυφαίες του ταμπλό, Παναγιωτίδου και Παρασκευοπούλου, κέρδισαν στον έναν ημιτελικό τις Ουσταμπασίδου και Zofia Anna Janusz με 6-3, 6-3. Στον άλλον ημιτελικό, οι Χατζηαβραάμ και Πάντου κέρδισαν τις Mitevska και Nikol Nuneva με 6-3, 6-4.

Αναλυτικά όλα τα ταμπλό και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots