WTA
Σάκκαρη: "Από το περσινό καλοκαίρι είχα να βρεθώ σ' αυτό το επίπεδο"

 
Σάκκαρη: "Από το περσινό καλοκαίρι είχα να βρεθώ σ' αυτό το επίπεδο"
© Tennis Panorama News
tn team Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 - 16:36

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε λόγο για τον καλύτερο αγώνα της από τον Αύγουστο, είναι γενικά πολύ ευχαριστημένη με την απόδοσή της σε όλο το τουρνουά και περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς και απόψε, κόντρα στην Coco Gauff.

"Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς που έχω κάνει εδώ και καιρό. Πιθανότατα την τελευταία φορά που έπαιξα σ' αυτό το επίπεδο, ήταν στην Ουάσινγκτον με την Jess (Pegula), άρα έχει περάσει αρκετός καιρός. Είμαι χαρούμενη που βρίσκω την φόρμα μου και τον εαυτό μου", είπε η Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου της, μετά τη νίκη της επί της Emma Navarro με 2-1 σετ.

Όσο για το αν προτιμάει τη φόρμα, ή το αποτέλεσμα, είπε: "Θα έλεγα η φόρμα, επειδή ακόμα και αν έχανα θα κέρδιζα πολλά σήμερα. Το γεγονός ότι βρήκα τρόπο να κερδίσω μια παίκτρια που παίζει τόσο καλά αυτή την περίοδο σημαίνει πολλά για μένα, γιατί όπως είπα, έχει περάσει καιρός. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιζα καλά σε διαδοχικά παιχνίδια."

Για το αν βλέπει διαφορές στο παιχνίδι της, είπε: "Δεν έχω δει τα highlights των αγώνων, μόνο αυτά που πετυχαίνω στο Instagram. Νιώθω ότι προσπαθώ να παίξω όπως πριν από δυο χρόνια, να ανεβαίνω στο φιλέ, να είμαι επιθετική και να ρισκάρω στο σερβίς μου. Να είμαι τολμηρή, να παίζω για να κερδίσω και όχι για να μην χάσω. Αυτό με βοήθησε αυτή την εβδομάδα."

Για το γεγονός ότι θα χρειαστεί να παίξει 3 μέρες στη σειρά: "Δεν μπορείς να έχεις το ιδανικό τουρνουά, πάντα θα υπάρχουν πράγματα που δεν θα είναι όπως τα θες. Μπορεί να είναι το πρόγραμμα, ή ο καιρός. Αν πρέπει να παίξω τρία σερί ματς, είμαι έτοιμη, γι' αυτό προπονούμαι. Αν δεν μπορώ να το κάνω θα πρέπει να πάω σπίτι μου και να προπονηθώ πιο σκληρά."

Τέλος, για τον αγώνα της με την Gauff, ανέφερε: "Θα είναι δύσκολο ματς, όμως παίζω εξαιρετικά αυτή την περίοδο. Όταν παίζεις με την Coco πρέπει να αποδεχτείς ότι θα χτυπήσει 2-3 μπάλες περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη παίκτρια. Πρέπει να είσαι υπομονετική. Αυτό έκανα και σήμερα. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου για το αυριανό ματς."

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει για τα ημιτελικά του Indian Wells την Gauff, στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (Novasports6HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots