WTA
Σάκκαρη: "Ήμουν γενναία και ρίσκαρα"

 
Σάκκαρη: "Ήμουν γενναία και ρίσκαρα"
tn team Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 3:13

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε από break πίσω στο αποφασιστικό σετ της αναμέτρησης της με την Diane Parry και πήρε τελικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Indian Wells. Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις της μετά τη νίκη της.

"Πρέπει να της δώσω συγχαρητήρια, παίζει εκπληκτικά αυτή τη σεζόν, είναι πολύ καλή παίκτρια, την αντιμετώπισα για πρώτη φορά σήμερα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψα από break πίσω στο 3ο σετ, οπότε χρησιμοποίησα λίγο την εμπειρία μου, ήμουν γενναία, ρίσκαρα, είχα και λίγη τύχη και τελικά πήρα το ματς", είπε η Σάκκαρη στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε για την τηλεόραση και τους θεατές, αμέσως μετά τη νίκη της με 2-1 σετ επί της Parry.

Θα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που θα παίξει στα προημιτελικά του Indian Wells η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ήταν φιναλίστ το 2022 και ημιφιναλίστ το 2023.

"Το έχω πει πολλές φορές, αγαπώ πολύ αυτό το μέρος. Παίζω λίγο καλύτερα εδώ σε σχέση με τα υπόλοιπα τουρνουά, γιατί θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ. Ωραία πράγματα συμβαίνουν, απολαμβάνω τη διαμονή μου εδώ. Προφανώς έχω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο, αλλά θέλω να απολαύσω τη στήριξη του κόσμου και το τουρνουά, ελπίζοντας πως θα μπορέσω να μείνω λίγο περισσότερο εδώ και να φτάσω ως το τέλος."

Τέλος, για το πως χαλαρώνει όταν είναι μακριά από το γήπεδο, η Σάκκαρη απάντησε: "Βλέπω αρκετές σειρές. Αυτή την περίοδο βλέπουμε με τον φίλο μου το Tokyo Vice. Είναι πολύ καλό, το συστήνουμε σε όλους. Αυτός είναι ένας τρόπος να χαλαρώνω. Έχω επίσης τη μικρότερη αδερφή μου εδώ. Δεν τη βλέπω συχνά γιατί ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε είναι πολύ ωραίο να την έχω μαζί μου και να περνάμε χρόνο μαζί."

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 03:00 ώρα Ελλάδας, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Emma Navarro για μια θέση στα ημιτελικά του Indian Wells.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots