WTA
Σάκκαρη: "Δεν θα άλλαζα με τίποτα την αίσθηση της νίκης"

 
Σάκκαρη: "Δεν θα άλλαζα με τίποτα την αίσθηση της νίκης"
tn team Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 4:48

Η Μαρία Σάκκαρη δείχνει να παίρνει ξανά τα πάνω της στο Indian Wells.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, φαίνεται να απολαμβάνει και πάλι τον χρόνο της στο γήπεδο και να παίζει καλό τένις. Μετά τη νίκη της επί της Garcia με 2-0 σετ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Indian Wells, η πρωταθλήτριά μας ρωτήθηκε για το πως βιώνει την παρουσία της στο τουρνουά της Καλιφόρνιας, όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητή.

"Αγαπώ το τένις, αλλά εδώ στην έρημο το αγαπώ λίγο παραπάνω! Απολαμβάνω να αγωνίζομαι εδώ. Δεν θα παίζω για πάντα, οπότε προσπαθώ να είμαι συμφιλιωμένη μ' αυτό και να απολαύσω τα χρόνια που έχω ακόμα στην καριέρα μου. Θέλω να είμαι χαρούμενη στο court και προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα", είπε η Σάκκαρη.

Και συνέχισε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω αυτό το επάγγελμα, δεν μπορεί ο καθένας να παίζει τένις και να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Η αίσθηση της νίκης είναι ένα τρομερό συναίσθημα που δεν θα άλλαζα με κανένα άλλο."

Για τον αγώνα με την Garcia, είπε: "Έκανα ένα αξιοπρεπές ματς, σέρβιρα καλά, επιβίωνα απ' όλα τα επιθετικά της χτυπήματα. Έχω πολύ καλό ρεκόρ σ' αυτό το court, νιώθω καλά όταν έρχομαι εδώ, πάντα είναι ωραίο να αγωνίζομαι στο Stadium 2"

Η Σάκκαρη θα διεκδικήσει την Τετάρτη την 3η διαδοχική πρόκρισή της στα ημιτελικά του Indian Wells, απέναντι στην Diane Parry.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots