WTA
Σάκκαρη: "Χαρούμενη με τη νίκη, νιώθω καλά"

 
Σάκκαρη: "Χαρούμενη με τη νίκη, νιώθω καλά"
tn team Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 11:02

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν χαρούμενη με την πρώτη της νίκη στο Ντουμπάι και έβγαλε αρκετή θετική ενέργεια και στις δηλώσεις που έκανε από το court, λέγοντας πως είναι καλά ψυχολογικά και νιώθει χαλαρή.

"Ήξερα ότι έπαιζε πολύ καλά, είναι μια εκπληκτική παίκτρια", είπε η Σάκκαρη για την Emma Navarro, την οποία κέρδισε με 2-0 σετ στην πρεμιέρα της στο Ντουμπάι.

"Ήταν δύσκολο για μένα να μπω σ' αυτό το ματς, ειδικά προερχόμενη από 2 ήττες. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα την πρώτη μου νίκη στο Ντουμπάι. Ήξερα πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά φέτος, είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω άλλη μια μέρα εδώ", πρόσθεσε η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια.

Η Σάκκαρη ταξίδεψε στο Ντουμπάι χωρίς προπονητή, αφού τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Tom Hill μετά από 6 χρόνια, την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως είπε, είναι καλά ψυχολογικά, είναι χαλαρή, ενώ μαζί της στο Ντουμπάι είναι η μητέρα της, φίλοι, αλλά και ο Julien Cagnina, ο Βέλγος πρώην τενίστας και νυν hitting partner της, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και μερικές εβδομάδες.

"Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενη και χαλαρή. Έχω εδώ τη μητέρα μου, δυο φίλους και τον Julien, τον hitting partner μου, που έχει αναλάβει αυτή την εβδομάδα. Είναι μεγάλη υποστήριξη, περνάμε πολύ καλά εκτός γηπέδου, το Ντουμπάι έχει πολλά πράγματα για να κάνεις. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους, μετά από 4 προσπάθειες, κατάφερα να πετύχω την πρώτη μου νίκη εδώ."

Στον 3ο γύρο του Dubai Tennis Championships η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Jasmine Paolini.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots