WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ντουμπάι

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ντουμπάι
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 - 12:21

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του WTA 1000 τουρνουά στο Ντουμπάι, στο οποίο η Σάκκαρη θα είναι στο Νο.8 του ταμπλό. Στο ίδιο τέταρτο με την Elena Rybakina και στο ίδιο μισό με την Aryna Sabalenka είναι η Ελληνίδα τενίστρια.

Ακόμα ένα 1000άρι τουρνουά θα γίνει στο Ντουμπάι την ερχόμενη εβδομάδα και η Μαρία Σάκκαρη έχει ακόμα ένα πολύ δύσκολο ταμπλό μπροστά της, στην προσπάθειά της να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στην πρεμιέρα της, που θα γίνει στον 2ο γύρο, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια μιας δυνατής αναμέτρησης, μεταξύ της Katerina Siniakova και της Emma Navarro. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και προέρχονται από καλό τουρνουά στην Ντόχα.

Εφόσον προκριθεί, η Σάκκαρη έχει πιθανές αντιπάλους στον 3ο γύρο τις Beatriz Haddad Maia και Leylah Fernandez, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Elena Rybakina.

Η Καζάκα είναι πιθανό να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της τη Victoria Azarenka, που θα παίξει με τη σειρά της με την Arantxa Rus στον 1ο γύρο, ενώ στον 3ο γύρο Rybakina και Azarenka διασταυρώνονται με την Ekaterina Alexandrova.

Στα ημιτελικά, Σάκκαρη και Rybakina έχουν πιθανή αντίπαλο την Aryna Sabalenka, που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά την υπεράσπιση του τίτλου της στο Australian Open. Στην πρεμιέρα της η Λευκορωσίδα θα αντιμετωπίσει μια εκ των Xinyu Wang και Donna Vekic, στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τη Veronika Kudermetova και στα προημιτελικά με τις Marketa Vondrousova, Liudmila Samsonova και Anastasia Pavlyuchenkova.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται βεβαίως η κορυφαία του ταμπλό, Iga Swiatek, η οποία έχει πιθανή πρεμιέρα κόντρα στη Sloane Stephens (που παίζει με qualifier στον 1ο γύρο), ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την Elina Svitolina και στα προημιτελικά με τις Qinwen Zheng και Daria Kasatkina.

Στα ημιτελικά, η Swiatek μπορεί να βρει στο δρόμο της μια εκ των Coco Gauff και Ons Jabeur. H Gauff έχει πιθανές αντιπάλους στον 3ο γύρο τις Karolina Pliskova και Caroline Garcia, ενώ η Jabeur τις Jelena Ostapenko και Paula Badosa.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Swiatek - Zheng [6]
[3] Gauff - Jabeur [5]
[8] Sakkari - Rybakina [4]
[7] Vondrousova - Sabalenka [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Dubai Tennis Championships

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots