WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στην Ντόχα

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © The Greek Herald
tn team Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 11:33

Η Μαρία Σάκκαρη θα μπει στη μάχη του πρώτου WTA 1000 της χρονιάς στην Ντόχα την ερχόμενη εβδομάδα και θα είναι στο ίδιο μισό με την Iga Swiatek. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Από την αρχή μπαίνει στα "βαθιά" η Σάκκαρη, η οποία έχει πιθανή αντίπαλο την πολύ ταλαντούχα Linda Noskova στον 2ο γύρο, όπου είναι ήδη με bye. Η Noskova θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο qualifier ή lucky loser.

Εφόσον προκριθεί στον 3ο γύρο, η Σάκκαρη μπορεί να παίξει με την Barbora Krejcikova, η οποία θα παίξει στον 1ο γύρο με την Anastasia Potapova και στον 2ο γύρο με μια εκ των Anna Kalinskaya και Karolina Pliskova.

Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Ons Jabeur, η οποία στον 3ο γύρο μπορεί να παίξει με μια εκ των Caroline Garcia και Naomi Osaka, ενώ στα ημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Iga Swiatek.

Η Swiatek θα παίξει στην πρεμιέρα της στον 2ο γύρο με μια εκ των Sorana Cirstea και Sloane Stephens, στον 3ο γύρο έχει πιθανή αντίπαλο την Ekaterina Alexandrova και στα προημιτελικά τις Jelena Ostapenko και Beatriz Haddad Maia.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, ξεχωρίζουν τα ονόματα της Coco Gauff και της Elena Rybakina. H Gauff έχει επικίνδυνη πρεμιέρα με μια εκ των Donna Vekic και Katerina Siniakova, ενώ στον 3ο γύρο έχει πιθανή αντίπαλο τη Veronika Kudermetova και στα προημιτελικά τη Marketa Vondrousova. Η Rybakina στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τη φιναλίστ του Australian Open, Qinwen Zheng.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Swiatek - Ostapenko [8]
[4] Jabeur - Σάκκαρη [7]
[5] Zheng - Rybakina [3]
[6] Vondrousova - Gauff [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Qatar Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots